Більшість вінничан, звісно, вже планують відпустки і чимала частина з них для подорожі купує електронні квитки. Так от, ПриватБанк вже з травня змінив умови придбання проїзних документів через свої сервіси на більш вигідні та прозорі.

За допомогою сервісів ПриватБанку електронні квитки можна придбати на потяг, автобус і навіть літак. Щодня лише для проїзду залізницею в такий спосіб їх купують понад 25 тисяч українців. А чому б і ні? Адже це і зручно, і просто. Купити квитки можна багатьма способами: у спеціалістів відділень, через термінали самообслуговування та банкомати, на спеціалізованому сайті bilet.pb.ua, в Приват24 і навіть за коротким мобільним номером 3700. Банк є офіційним партнером Укрзалізниці.

А що ж саме змінилося в сервісному зборі при купівлі електронних квитків? Додаткова комісія тепер не стягується при вартості квитка до 60-ти гривень (раніше було до 50-ти). Розмір сервісного збору за дорожчий квиток залежатиме від каналу продажу і вартості квитка. Так, найвигідніше купувати квитки в терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та за сервісом 3700. Комісія при цьому мінімальна, частіше тільки на проїзд до кас вокзалу треба буде витратити більшу суму.. При замовленні квитка, наприклад, вартістю від 60 до 100 грн, комісія буде всього 3 гривні. При купівлі через інші канали вона становитиме 5 гривень. Найбільша комісія - на квитки вартістю від 1000 гривень, становить всього 20 гривень і вона однакова незалежно від каналу придбання.

Про зручності саме для вінничан та жителів регіону розповіла Алла Яськова, керівник бізнесу платежі та перекази Вінницької філії ПриватБанку: “Щодо купівлі квитків у відділеннях, то на Вінниччині їх 80, в будь-якому ви за лічені хвилини, за допомогою працівника, здійсните покупку. Дуже зручно, як на мене, купувати квитки через термінали самообслуговування, яких у Вінницькій області 478. Вони знаходяться в найбільш людних місцях, завжди поруч. Не потрібно їхати до залізничних кас і стояти в черзі - просте й зрозуміле меню, пару хвилин вашого часу і можна вирушати в поїздку!”

Подорожуймо із задоволенням!



Переглядів: 3076
Поширень: 0