ПриватБанк дбає не тільки про якісне і зручне обслуговування своїх клієнтів, а й часто радує їх цікавими акціями. Так жителька Хмільника Тетяна Вікторівна Січкарук три місяці буде отримувати додаткову пенсію від ПриватБанку, рівнозначну тій, яку їй виплачує пенсійний фонд.

25 років банку - 25 додаткових пенсій

“Акція “Друга пенсія” проводиться не перший раз, цього разу вона була приурочена 25-річчю банку, - розказала Наталія Соболєва, керівник напрямку Вінницької філії ПриватБанку. - Серед 79 тисяч зареєстрованих учасників розіграли 25 сертифікатів.

Переможців вибирали в кожному регіоні рандомно, тобто абсолютно випадково. І вже другий раз ми маємо переможця з Хмільника. Щиро вітаємо Тетяну Вікторівну!

 Жителька Вінниччини отримуватиме другу пенсію від ПриватБанку

Загалом же у Вінницькій області пенсійну карту ПриватБанку мають близько 106 тисяч пенсіонерів, а згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомоги пенсійної картки ПриватБанку. Приємно, що ця поважна категорія наших клієнтів розширюється - і недарма, адже ПриватБанк пропонує найкращі економічні умови для обслуговування пенсіонерів. Вони можуть сплачувати комунальні послуги без комісій, окрім того, на залишки на пенсійних картках банк нараховує 10% річних. Випуск та обслуговування пенсійної карти безкоштовні. Отримати карту у відділенні можна за 2 хвилини, а якщо у пенсіонера немає змоги забрати картку самостійно, працівники банку доставлять її додому.

Варто додати, що ПриватБанк завжди має цікаві акції для всіх своїх клієнтів - від пенсіонерів до юніорів, слідкуйте за ними на сайті Усі акції ПриватБанку.

Бажаємо вінничанам перемог!”

За виграні кошти поїдемо подорожувати!

Тетяна Вікторівна, усміхнена, елегантна і життєрадісна, має чимало років педагогічного стажу, вона пише вірші, бере участь в художній самодіяльності: співає в хорі - енергійності їй не займати. Виграні кошти планують витратити з чоловіком на подорож.

Раніше я ніколи нічого не вигравала, - поділилась Тетяна Вікторівна, переможниця. - А тут зайшла у відділення, побачила рекламу, дочка мене зареєструвала і от такий сюрприз! Сказати, що мені приємно - це нічого не сказати! Коли подзвонили з банку і привітали з виграшем, я аж розсміялась. Звісно, подвійна пенсія - це великий плюс в сімейний бюджет. Витратимо ці гроші з чоловіком, мабуть, на якусь подорож, ну й трохи поділимося з дітьми та внуками. Кілька років назад я була клієнткою іншого банку, а в ПриватБанк перейшла тому, що тут користуватись послугами просто і зручно, а що незрозуміло, те розкажуть і пояснять. Тепер я вірю в чесні акції і буду всім розказувати, що варто грати і - вигравати!



Переглядів: 3333
Поширень: 0