Вінниця поступово перетворюєтся з посереднього міста в центральній Україні на сучасну туристичну Мекку. Чого тільки варті музичні фонтани та архітектурні ансамблі центру. Бажаєте все це побачити на власні очі? Тоді портал  Krysha.ua допоможе вам швидко зняти квартиру у Вінниці.

Всі варіанти житла: вам подешевше чи подорожче?

Перше, з чим стикаються люди при оренді житла — це його вартість. Сума щомісячної плати безпосередньо залежить від району чи мікрорайону міста.

Вінниця має такі колоритні квартали:

  • Кумбари. Назва походить від імені грецького купця. Район розташувався на березі річки Південний Буг. Тут мало новобудов, але багато пропозицій в приватному секторі з сучасним ремонтом. За 3500 грн. вам пропонують винайняти двохкімнатну оселю з сучасною сантехнікою, металопластиковими вікнами;
  • мікрорайон Вишенька порадує різноманітністю. Тут без проблем знайдете помешкання в приватному секторі чи в багатоквартирних будинках. Починаючи з 60-х років Вишенька активно забудовувалась. Тому зараз багато пропозицій оренди житла в хрущівках. Вартість однокімнатного помешкання стартує від 2000 грн. За 3100 грн. уже пропонують двокімнатну квартиру с ремонтом та меблюванням радянських часів. Вишеньку вибирають сімейні люди. Тут все поруч: школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети. Немає проблем і з громадським транспортом;
  • бажаєте з вікон насолоджуватись Південним Бугом? Тоді винайміть квартиру на Замостянському районі в новобудові за 6000 грн. Скромніші за площею та комплектуванням варіанти в середньому коштують в районі 4000 гривень;
  • якщо цікавить житло в елітному районі, вибирайте вінницький Париж. Майдан Небесної сотні — центр міста с високою концентрацією елітних магазинів, ресторанів та кінотеатрів. Через престижність та статусніть апартаменти в Парижі вінницього формату починаються від 4500 грн. за одну кімнату. Найдорожчий варіант однокімнатної квартири обійдеться в 7500 грн. За стільки в вашому розпорядженні буде 43 квадратних метри з вбудованою технікою та дизайнерським інтер'єром.  Власник наголошує на наявності сигналізації та охорони для додатково спокою та захисту.

Подобова і довготривала оренда квартир у Вінниці: що почім?

Коли слід винаймати житло?

Якщо по роботі чи з власного бажання плануєте на кілька місяців перебратися до Вінниці, то шукайте оптимальні варіанти зараз. Ріелтори відмічають щорічну тенденцію: з кінця серпня до початку вересня пропозицій на ринку нерухомості меншає. Це пояснюють початком навчального року, приїздом абітурієнтів у коледжі та виші, школярів з віддалених сіл в обласні навчальні заклади. Але квартири в новобудовах середньої цінової категорії залишаються.

Саме тому радимо підшукувати варіанти житла вже зараз. Також запропонуйте власнику підписати договір. Це застрахує від раптового та необґрунтованого підвищення ціни на квартиру.

Подорожуючих зацікавить стаття “Де і за скільки прихистить гостинна Вінниця?” з актуальними цінами та оглядом доступних варіантів.



Переглядів: 4458
Поширень: 0