Про власну автівку я мріяв дуже давно. Програма «АвтоТак» допомогла реалізувати мою мрію, тож відсьогодні я щасливий власник Opel ASTRA J.

Стати учасником системи придбання в групах дуже легко — достатньо завітати в одне з найближчих представництв, яких у «АвтоТак» близько 55. З собою необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та вступний внесок у розмірі 3,6% (з ПДВ) від вартості обраного автомобіля.

До купівлі машини я поставився дуже відповідально. Попередньо ознайомився з договором та вибрав марку та модель майбутньої автівки. Все це можна зробити на офіційному сайті: http://www.autotak.com.ua. Дівчина-менеджер у салоні відповіла на питання, які в мене виникли, та швидко оформила документи.

Великою перевагою для мене було те, що кожний учасник, крім щомісячних платежів та комісії 0,5% (з ПДВ), додатково може платити аванси для прискорення процесу отримання авто. Я так і зробив. І вже через п‘ять місяців я сів за руль своєї автівки. Ще й заощадив на вартості послуг компанії.

Програма «АвтоТак»: у чому причина появи негативних відгуків?

Мене дуже дивують негативні відгуки та різкі заяви, що це — омана. По-перше, адміністратором групи виступає компанія «Авто Просто», яка діє на підставі ліцензії. Діяльність компанії контролюється Нацкомфінпослуг. По-друге, в договорі вказані всі деталі, а процедура розподілу автівок є відкритою для кожного учасника групи. По-третє, я отримав автомобіль, тому можу заявити, що «АвтоТак» дійсно працює.

Звичайно, кожен має право на свою думку, але для себе я виділив декілька причин появи негативних відгуків та коментарів:

  • незнання умов програми та небажання розібратися в них;
  • недовіра до фінансових інструментів через негативний досвід з іншими установами;
  • плутання системи придбання в групах із автокредитуванням та бажання отримати автівку одразу.

Але ж ніхто й не обіцяє миттєве отримання — термін залежить від бажання учасника та його фінансових можливостей. Також важливим моментом є те, що кожен учасник має право розірвати договір. Якщо це відбувається протягом 14 днів з дати укладання, то всі вкладені кошти повертаються без жодних штрафних санкцій. Тож навіщо шукати підводні камені або обурюватись через власні невиправдані очікування? Раджу всім ознайомитись з умовами придбання в групах ще до укладання договору.

До речі, приблизно 46 000 українців вже отримали автомобіль через програми придбання в групах. І я радий бути серед них, тому рекомендую вам також скористатися програмою «АвтоТак» від «Авто Просто». Не пошкодуєте!



Переглядів: 5255
Поширень: 0