Буковель сьогодні неймовірно популярний! Сюди щороку приїздить тисячі туристів не лише з різних куточків України, але й з країн ближнього зарубіжжя!

На території гірськолижного курорту «Буковель» та його околиць, в прилеглих селах й урочищах розташовані сучасні котеджі, вілли, готелі, приватні садиби, пансіонати і готельно-ресторанні комплекси, забронювати які можна на інтернет ресурсі

Якщо Ви вирішили організувати відпочинок в Буковелі, зверніть увагу на готелі – «Червону Руту» й «Лапландію», «Бельведер» і «Кручу», Mar Maros і Royal Village Resort та інші.

Курорт Буковель – найкраще місце для відпочинку влітку, восени, взимку і весною! Туристичний комплекс знаходиться на Івано-Франківщині, на відстані ста кілометрів від обласного центру. Його найвища точка – гора Довга (одна тисяча триста сімдесят два метри над рівнем моря).

Відпочинок в Буковелі зимою

Взимку в Буковелі, окрім традиційного катання на лижах, сноубордах й санях, можна обрати інші розваги – прогулянки на собачих упряжках і сноутюбінг, зорбінг і зимовий пейнтбол, їзду на снігоходах і сноубайках. У холодну та снігову погоду Вас зігріє чашка ароматної кави, та безкоштовний Wi-Fi, доступний у багатьох номерах Буковеля.  В високий сезон ціни на проживання і розваги набагато вищі, ніж на його початку або вкінці.

Буковель – неперевершений відпочинок в будь-яку пору року!

Відпочинок в Буковелі літом: ціни на проживання

В Буковелі можна гарно провести час не лише сніжною зимою. Гори влітку приваблюють фантастично красивими луками й лісами, озерами з чистою, блакитною водою. Туристам пропонують орендувати гірський велосипед, вирушити на екскурсію або в похід, порибалити на одному з форелевих господарств, покататися верхи на конях, позбирати лісові ягоди й гриби, зайнятися екстремальними видами спорту – рафтінгом, альпінізмом. В дану пору року можливо орендувати комфортне житло прийнятної цінової категорії.

Переваги відпочинку в Буковелі

Порівняно з іншими гірськолижними курортами, Буковель має ряд переваг:

  • велику кількість підйомників, швидкісних витягів із зручними і теплими кріслами;
  • відмінні, доглянуті, безпечні траси – «сині», «червоні» і «чорні»;
  • добре підготовлені гірські схили, призначені для катання на лижах і сноубордах;
  • освітлені траси (поблизу другого витягу) ввечері;
  • сприятливий клімат і відмінне снігове покриття;
  • розвинену інфраструктуру;
  • зручне розташування;
  • європейський рівень сервісу.

В Буковелі нараховується сорок трас загальною довжиною п’ятдесят кілометрів. На всіх схилах туристичного комплексу, без виключення, кожної ночі працюють ретраки, при потребі, запускаються в роботу снігові гармати. На гірськолижному курорті можна кататися аж до двадцятої години вечора.

В Буковелі функціонують численні бари і ресторани, лижні школи, рятувальна служба, пункти прокату спорядження, облаштовані ігрові зони для малечі, є аптеки, банкомати, продуктові магазини, паркінг. Детальніше про відпочинок, а також про житло в Буковелі розповість Hotels24.ua.


Переглядів: 4132
Поширень: 0