Не втрачайте шанс придбати супер-товари за супер-низькими цінами

Буквально кілька днів залишилося до найочікуванішої події в світі шопінгу. День тотальних торгових розпродажів, відомий під назвою Black Friday, або "чорна п’ятниця", цього року випадає на 24 листопада. Саме в цей день у магазинах торговельної мережі "Грош" ціла низка товарів потрапляє у категорію запаморочливих знижок - 40 і навіть 50%.

Шукали ряжанку з великою знижкою - будь ласка, "Яготинська" за 8,19 грн. Сир за 6,99 грн - тільки у "Гроші". Вівсяні пластівці - 11,99 грн. за пачку. Горошок - 14,99 грн. Чай - 13,49 грн. Шоколадні батончики - 5,99 грн…

І це лише верхівка айсбергу цін, які того дня мають суттєво підтанути. Просто шукайте акційні товари на полицях магазинів мережі "Грош", на них мають бути спеціальні позначки Black Friday. І не забувайте, що така акція триватиме лише один день - 24 листопада.

"Грош": запаморочливі знижки у "чорну п'ятницю"!

Втім, "чорна п’ятниця" - не єдина акція, якою "Грош" порадує своїх відданих покупців. З нагоди наближення свого Дня народження тривають й інші щедрі акційні пропозиції. Давайте разом пригадаємо їх умови.

Отже, наймасштабніша акція по поверненню грошей від "Грошу" триває протягом усього листопада. Купуємо товари у магазинах торговельної мережі "Грош", чим більше покупок - тим більше шансів на винагороду. Зберігаємо чеки за покупки і чекаємо 1 грудня, коли буде  визначено щасливий день, усі чеки якого стануть "щасливими". Цими чеками й можна буде розраховуватись за покупки у мережі "Грош".

Ще один конкурс - для творчих, амбіційних і енергійних. До 25 листопада надсилайте на електронну адресу [email protected] відеозапис, в якому ви особисто, чи ваш колектив демонструєте свої таланти. Конкурс "ГРОШ МАЄ ТАЛАНТ!" дозволить вам креативно проявити свою любов до найбільшої торговельної мережі Вінниччини у танці, пісні, віршах, чи якось інакше. "Грош" розраховує на ваш яскравий талант і бурхливу уяву!

А подарунком для переможця стануть подарункові сертифікати на придбання в мережі магазинів "Грош", "Грош-експрес", "К-маркет" товарів на загальну суму 10 тис. грн. 

Переможець конкурсу «ГРОШ МАЄ ТАЛАНТ !» буде визначений шляхом голосування 28 листопада у групі на Фейсбук «ГРОШ ПОВЕРТАЄ ГРОШІ»: facebook.com/grosh.family/. І саме ця людина отримає можливість  випадковим чином вибрати "щасливий день листопада" до акції "ГРОШ ПОВЕРТАЄ ГРОШІ" у прямому ефірі вінницького телеканалу "ВІТА" 1 грудня, о 12.00.

Будьте готові до шалених знижок і супер-вигідних пропозицій від "Грошу". Тут завжди раді вашому візиту!



Переглядів: 4809
Поширень: 0