Клієнтам ПриватБанку не страшні ніякі фінансові незгоди - програми кредитування, як для фізичних осіб, так і для бізнесу, допоможуть реалізувати наймасштабніші плани. Саме про це, а також про найактуальніші досягнення банку, йшла мова на конференції, яка відбулася нещодавно у Вінниці.

“Кредит готівкою та “Миттєва рострочка” - найпопулярніші з сервісів банку”:
Аліна Слободянюк, керівник прес-служби
Вінницької філії ПриватБанку.

З недавнього часу клієнти ПриватБанку мають змогу отримати кредит готівкою. Швидкий кредит можна оформити у відділенні, в мобільному додатку Приват24 або онлайн - на сайті, а кошти поступають клієнту на його картку. Сума кредитування - до 50 000, термін кредиту - 10 міс. Щомісячно клієнт сплачує лише 2,9% від суми договору.

Великим попитом користується зручний сервіс банку - “Миттєва рострочка”. Завдяки йому споживачі можуть придбати товари в розстрочку. Нещодавно банк реалізував можливість оформити дану розстрочку миттєво у web-версії Приват24. Тільки за перші 30 днів клієнти скористувалися пропозицією на загальну суму майже 11,5 мільйонів гривень.

Новітнє кредитування від ПриватБанку: що, скільки, як

Також в розстрочку можна придбати й квитки - подорожуючи тепер, клієнти банку можуть оплачувати подорожі пізніше.

А найвигідніше для клієнтів - скористатись сервісом Оплата частинами. Придбавши товари таким чином, вони не сплачують взагалі ніяких відсотків.

“З жовтня відсоткова ставка на житло та авто в кредит знижена”:
Алла Алтуніна, керівник Бізнесу “Споживче кредитування”
Вінницької філії ПриватБанку.

Особливу увагу на прес-конференції приділили кредитуванню житла та можливості взяти розстрочку на авто за зниженими ставками, адже якщо мова йде про ці глобальні покупки - ПриватБанк і тут має хороші новини.

З жовтня процентна ставка знижена. На квартири первинного ринку вона тепер становить 17,9 %, а вторинного ринку - 19,9%, на нові авто - 18%, на вживані - 23,9%. На сьогодні - це найкращі умови на українському ринку кредитування з урахуванням мінімального авансу та строку кредитування.

Варто зазначити, що при оформленні угод весь супровід відбувається за допомоги працівників банку, клієнти витрачають мінімум зусиль і часу.

Новітнє кредитування від ПриватБанку: що, скільки, як

“КУБ. Ми профінансували вінницьких підприємців на 50 млн гривень”:
Алла Деренько, керівник напрямку активно-пасивних операцій
Вінницької філії ПриватБанку.

В рамках проекту підтримки малого та середнього підприємництва “Країна успішного бізнесу” з початку року на Вінниччині профінансовано понад 700 підприємців на суму майже 50 млн гривень. А за півтори року роботи програми в Україні ПриватБанк профінансував понад 23 000 проектів малого бізнесу на суму 2,7 млрд грн. Обласна адміністрація працює з ПриватБанком по програмі компенсації витрат підприємцям на оплату кредитного продукту. Тобто підприємець бере кредит і 14% від ставки кредитування банку компенсує обладміністрація.

Також, завдяки спеціальній кредитній лінії “Агросезон” наші сільгоспвиробники мають можливість придбати техніку, пальне, запчастини тощо під 19 % річних. Сума фінансування - до 20 мільйонів гривень, а графік погашення адаптований до сільськогосподарського циклу. Привабливим для клієнтів є той аспект, що для оформлення угод в банк надається мінімальний набір документів.

Новітнє кредитування від ПриватБанку: що, скільки, як

З ПриватБанком вигідно і зручно.



Переглядів: 3529
Поширень: 0