Вже зовсім скоро такі довгоочікувані Новорічні святаце дивовижний час, наповнений чарами і казкою, а також це час Новорічних канікул, які дитяче ігрове кафе «Дастоша» пропонує зустріти 25 грудня о 16:00 разом з шоу-театром «Мадагаскар». Ми підготували для маленьких вінничан та їх батьків неймовірне шоу, створене по мотивам всіма нами улюбленого мультфільму «Холодне серце».

Новорічне шоу «Холодне серце» перетворює відомий мультфільм в абсолютно нове, унікальне, казкове дійство! Це весела  ігрова програма для хлопчиків і дівчаток, які люблять небезпечні пригоди і цінують справжню дружбу!

На вас чекатиме захоплююча історія двох сестер, одна з яких опинилася у пастці розбійників-піратів! Щоб звільнити її з рук негідників, ми разом з вами в компанії сніговика Олафа відправимося в далеку подорож крізь холоднечу і хуртовини. На шляху нас чекатимуть складні випробування і неймовірні пригоди, які будуть на кожному кроці!

Глядачі та учасники Новорічного шоу "Холодне серце" зануряться у чарівну атмосферу інтерактивного спектаклю, взявши участь в різних іграх та забавах, а також у танцювальних постановках, несподіваних епізодах, конкурсах та загадках! Разом з героями казки діти будуть вирішувати веселі завдання і підказувати, як виплутатися зі складних обставин героям вистави «Холодне серце».

Новорічне шоу для всієї родини "Холодне серце" у дитячому ігровому кафе "Дастоша"

Після пригод дітвору очікують тематична фотозона, мега куля-сюрприз, а також подарунки за новорічні костюми!  Відчути атмосферу Новорічного свята допоможуть сяюча красуня-ялинка та спеціальні гості: Дід Мороз і Снігуронька!

Новорічні веселощі з шоу-театром «Мадагаскар» не залишать байдужими нікого! А головною нагородою для нас стануть щирі посмішки дітвори і незабутні моменти, проведені разом з Вами!

Новорічні чудеса починаються… 25 грудня о 16:00 у дитячому ігровому кафе «Дастоша»! Бронювання столиків відсутнє. Кількість місць обмежена!

Фото зі свята шукайте в мережі Інтернет за посиланнями:

Facebook

Наші контакти:

Адреса: м. Вінниця, пр-т Юності, 18 (ТОЦ Дастор, 4 поверх)

Працюємо: щоденно з 11.00 до 22.00

Телефон: (0432) 52-54- 94, (067) 431-64- 61

Ел. адреса: [email protected]

Веб-сайт: http://detskiy-mir.vn.ua/dastosha/



Переглядів: 3497
Поширень: 0