У Вінниці запрацював сучасний сервіс мобiльного виклику автомобіля «GoGo - Крутіше, ніж таксі!

Це платформа, яка поєднує тих, хто хоче їхати, з тими, хто може відвезти.

Просто, доступно і зрозуміло – саме те, на чому будувалась архітектура додатку.

«Легко було знайти команду однодумців, які вірять у проект і люблять своє місто. Цікаво створювати щось із нуля і бачити ріст. Захопленість своєю роботою та старанність - ось те, що допоможе нам стати першими» - говорить один із засновників компанії GoGo.

Сервіс GoGo дає можливість пасажирам без зайвого клопоту швидко і зручно замовити собі авто. В кілька кліків на телефоні можна замовити поїздку по місту. Додаток самостійно визначить гео данні і ще до самої поїздки надасть інформацію про орієнтовну її вартість. Для уточнення всіх деталей поїздки, є можливість одразу зателефонувати водієві. Пасажир може бачити рух замовленого авто. Розрахуватись за перевезення пропонується бонусними коштами, які надає компанія або готівкою. Для водія є можливість зняти всі зароблені бонуси або оплачувати ними комісію за надану інформацію.

 «Сьогодні ми знаходимось на етапі маркетингової розкрутки. За останній місяць до сервісу підключилось 380 водіїв. Оскільки, комісія є досить привабливою, то відсоток охочих підзаробити постійно збільшується. Задумуємось про маштабування і в інші міста України. В планах багато чого цікавого і нового. Головне, щоб люди в нас повірили і дали шанс рухатись вперед!» - діляться інформацією новатори проекту.


Переглядів: 2602
Поширень: 0