Одразу у двох вінницьких школах - №5 та №31 нещодавно пройшов цікавий семінар та квест для вчителів “Фінансовий геній”. Квест від ЮніорБанку став продовженням семінару, присвяченому формуванню фінансової компетентності школярів, участь в якому взяли вчителі економіки та початкових класів багатьох шкіл Вінниці. За свої вчителів в інтелектуальних змаганнях вболівали їх учні - Юніори ПриватБанку. Їх чимало в стінах вінницьких шкіл, а загалом в Україні - близько 500 000. Діти проходять навчання в Бізнес-Школі банку, проходять цікаві квести, та відвідують екскурсії у банківських відділеннях. Цього разу юніори були ведучими змагання, показували цікаві тематичні постановки та сценки.

Приємно, що наша соціальна програма фінансової грамотності цікава і школярам, і вчителям, - розказала Наталія Соболєва, керівник напрямку ЮніорБанк Вінницької філії ПриватБанку. - Тепер, коли уроки фінансової грамотності обов’язкові в школах, ця програма дає можливість більш ефективно взаємодіяти з навчальними закладами. Так, вчителі даних двох шкіл розробили авторську програму: теоретичні та практичні завдання, дидактичні ігри, спрямовані на розвиток фінансової грамотності дітей. Ми ж завжди готові поділитися нашими напрацюваннями, які принципово відрізняються від звичних шкільних програм і дуже подобаються дітям”.

Нагадаємо, що освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.

У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Переглядів: 2150
Поширень: 0