Відома мережа «АТБ» продовжує розвиватися та якісно зростати, впроваджуючи  у вітчизняну торгівлю найсучасніші рішення та новації

Сьогодні ні у кого не викликає сумнівів той факт, що «АТБ» є не тільки найбільшою, але й  найдинамічнішою у своєму розвитку торговельною мережею України. По всій країні працюють 929 маркетів з такими вивісками, де щодня (!) роблять покупки понад три мільйони українців. Мешканці Вінниччини самі могли переконатися в тому, як швидко зростає кількість магазинів «АТБ»: за нетривалий термін компанія відкрила в нашому регіоні вже більше двох десятків сучасних комфортних дискаунтерів (магазинів, що пропонують якісні товари в достатньому асортименті за доступними цінами).

Як європейці

Компанія змогла завоювати народну довіру. Проте зупинятися на сьогоднішніх результатах, судячи з усього, керівництво «АТБ» не збирається. Мережа продовжує розвиватися не тільки кількісно, але й якісно. Це робить її схожою у своїх прагненнях на провідних закордонних колег. Адже впровадження передових технологій, концепцій і практик – новий тренд цивілізованих країн для формату «дискаунтер». «Поряд з такими європейськими лідерами, як Lidl і Aldi, компанія «АТБ-маркет» розглядає цей розвиток як ключовий напрям своєї інвестиційної діяльності на найближчі роки. Зокрема, йдеться про те, що одним із пріоритетних завдань компанії є модернізація магазинів торговельної мережі», – зазначає Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

Як європейці

Мережа розпочала оновлення своїх торговельних точок. В оформленні вітрин і торгових залів використані незвичні для шанувальників компанії кольори, приміщення більш просторі, вдосконалено сервіс, запропоновано додаткові послуги та багато іншого. Але це тільки зовнішні зміни, які бачить покупець. А є ще й глибинна внутрішня модернізація. В оновлених маркетах встановлені холодильне та морозильне обладнання останнього покоління і новітня система освітлення, побудована на базі LED-технологій. Крім того, впроваджені технології утеплення і рекуперації енергії, які скорочують витрати на опалення до 70%. «Оновлені магазини «АТБ» – це свого роду експериментальний майданчик, де впроваджені сучасні рішення у сфері роздрібної торгівлі, будівництва та енергозбереження», – пояснює Борис Марков.

Як європейці

Але найважливіше, що зміни не торкнулися концептуальних аспектів. Оновлюються магазини, а не формат торгівлі. «АТБ» як був дискаунтером, так ним і залишається. Для пересічного покупця це означає, що цінова політика зберігається. Відповідно, доступні товари, як і раніше, будуть однією з головних характеристик мережі, що вирізняють компанію з-поміж конкурентів.

Як європейці

Переконатися у цьому на власному досвіді протягом року зможуть багато українців. По-перше, тепер всі нові магазини «АТБ» (якщо їхня площа перевищує 800 кв. м) одразу відкриватимуться у зміненому форматі. По-друге, компанія продовжить оновлювати вже наявні маркети. До грудня таку реконструкцію проведуть у п'яти десятках «АТБ» по всій країні.

Як європейці

Тож, очікуючи на відкриття оновлених магазинів «АТБ», радісно розуміти, що вітчизняна торговельна мережа рухається тим самим шляхом, що й найкращі ритейлери Європи та світу.


Переглядів: 2537
Поширень: 0