Учора поблизу села Червоне на Вінниччині ввели в дію новий асфальтобетонний завод спільного німецько-українського підприємства «Автострада». Виробництво сертифіковане, сучасне та екологічне. Всю готову продукцію з АБЗ постачатимуть одразу на 2 ділянки міжнародної траси М-12 (неподалік Немирова та с. Писарівки), де наразі Автострада проводить ремонтні роботи. Це частина міжнародного коридору «GoHighWay».

Використання сучасних технологій та дорожньої техніки дозволяє підприємству робити дорожнє покриття з терміном експлуатації не менше 10 років.

«Автострада» ввела в дію завод з виробництва асфальтобетону для ремонту міжнародної траси «GoHighWay»

«Наше покриття має якісний «рецепт» виготовлення: це чітко визначені пропорції і технології. На противагу старим дорогам, котрі сходили разом зі снігом, наше підприємство робить покриття з  терміном експлуатації не менше 10 років! І це не єдина наша гордість. Зверніть увагу на роботу заводу – він не димить. Виробництво оснащене рукавною системою пилоочищення: у бункері фільтру розміщено 11 секцій з понад 100 фільтруючими рукавами, виготовленими зі спеціального матеріалу Nomex. Ця тканина витримує пікові температури 210-230 0С. Основна перевага таких фільтрів над системою мокрого пилоочищення в тому, що вони дають кращий результат і не потребують постійного водопостачання. Такі мобільні асфальтобетонні заводи можна встановлювати в межах населених пунктів», – розповідає директор ТОВ «СП «Автострада» Анатолій Вакар.

«Автострада» ввела в дію завод з виробництва асфальтобетону для ремонту міжнародної траси «GoHighWay»

Сучасний АБЗ змонтували на території колишньої ферми села Червоне всього за півтора місяці. Мобільний і компактний, він забезпечив робочими місцями місцевих жителів та став ще одним джерелом наповнення бюджету Мельниківської ОТГ.

«На цьому місті були руїни тваринницького комплексу. А зараз ми маємо новий завод і кілька переваг: додаткові робочі місця, а з ними і відрахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб, екологічний податок та податок за землю. Всі кошти скеруємо на розвиток нашої півторатисячної громади. У найближчих планах громади – повноцінне освітлення вулиць, – розповідає про співпрацю з «Автострадою» голова Мельниківської ОТГ Олександр Лесько. – Коштом інвестора у Мельниківцях вже придбано і замінено новий насос для свердловини – люди забезпечені водою. У Червоному очікують на будівництво двох кілометрів нової дороги – заїзд у село з основної магістралі. Зараз цей шлях вимощений незручною бруківкою».

«Автострада» ввела в дію завод з виробництва асфальтобетону для ремонту міжнародної траси «GoHighWay»

Довідка.

ТОВ  «Спільне українсько-німецьке підприємство «Автострада» працює на ринку автодорожнього будівництва з 2016 року.  Директор – Анатолій Вакар.

У 2017 році ТОВ «СП «Автострада» виконала ремонт ділянки автомобільної дороги М-12 від виїзду з міста Вінниця до села Лукашівка. Крім ремонту дорожнього покриття «Автострадою» встановлено нові бордюри, в межах населених пунктів облаштувано тротуари та систему вуличного освітлення, замінено бар’єрне огородження та нанесено пластикову розмітку.



Переглядів: 3594
Поширень: 0