Київ - місто для роботи, Львів - для подорожі, Вінниця - для життя. Саме таким є Вінниця – місто в центральній Українї, що найінтенсивніше розвивається. Так стверджують експерти з нерухомості. Вибір на ринку первинної житлової нерухомості є досить великим. Тут на перший план виходять якість виконання робіт, надійність забудовника та гарантійні зобовязання. 

Як свідчить досвід, критерій якості є визначальним для забудовників, що мають багаторічну історію роботи. Ще одна беззаперечна перевага - рекомендації покупців. Адже ті, хто придбавав нерухомість, напевне знають про плюси й мінуси житла з перших рук.

Концерн "ПОДІЛЛЯ" - за якість і довговічність

Ті інвестори, які раніше придбавали житло від Концерну «ПОДІЛЛЯ», згодом купує нерухомість для дітей,- розповідає генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко. І це показово. Наша нерухомість відповідає усім будівельним нормам і вимогам ( по ряду критеріїв вище на 10-20 %. До прикладу - енергоощадні вікна, утеплення стін, покриттів перекриттів). Окрім цього несучі конструкції (при умові правильної експлуатації та невтручання сторонніх осіб) розраховані на 100 років експлуатації. А це означає, що не одне покоління може проживати в комфортному помешканні.

Концерн "ПОДІЛЛЯ" - за якість і довговічність

Наразі будівельники Концерну «ПОДІЛЛЯ» працюють над забудовами у 2 районах. В цьому році новосели оселяться у 3 багатоповерхівках – в районі «ПОДІЛЛЯ» та «АКАДЕМІЧНОМУ». Характерними ознаками житла від Концерну «ПОДІЛЛЯ» є те, що багатоповерхівки утеплені, в квартирах встановлені всі необхідні лічильники, а розвинена інфраструктура дозволяє легко діставатися в будь-який куточок міста.

Концерн "ПОДІЛЛЯ" - за якість і довговічність

Загалом понад 34000 квадратних метрів житла буде здано будівельниками Концерну «ПОДІЛЛЯ» у цьому році. І як завжди – в визначені терміни.

Концерн "ПОДІЛЛЯ" - за якість і довговічність



Переглядів: 1958
Поширень: 0