Цього року на цьому фестивалі було майже дві з половиною тисячі людей з Вінницької та інших областей України.

Усі гості, які завітали на фестиваль "Млиноманія"

Організатор фестивалю Вадим Кудіяров каже: «Основна мета цього заходу є відродження української культури і традицій, підтримка молодих і талановитих людей. На території заходу представленні багатьох блоків- велика і афтентична сцени, спортивний блок, де проводяться змагання, ярмарок, мастер-класи з народних вмінь».

Музичну атмосферу створювали 16 гуртів зі всієї України та Молдови. Дмитро Шульга, вокаліст київського гурту «Яродан» говорить: «Ми намагаємось підтримувати цікавий український рок, а не просто хочемо показати, що граємо на інструментах та співаємо. Все робиться дуже в дружній атмосфері, нам приємно бачити стільки поціновувачів української рок-фолк музики».

Учасники фестивалю "Млиноманія"

Також на «Млиноманії» можна було спостерігати за виступами майстрів бойових мистецтв, приймати участь у різних змаганнях типу богатирських ігр. Майстри боді-арту наносили на тіла відвідувачів фестивалю малюнки хною. В перервах між виступами музичних колективів відбувався перегляд фільмів про здоровий спосіб життя.

Учасники фестивалю "Млиноманія"

Вадим, гість фестивалю розповідає про свої враження: «Організація взагалі хороша. На Млиноманії завжди дуже весело та цікаво. Дуже приємно, що фестиваль стає більш потужнішим з кожним роком. Тут справді приємно знаходитись з друзями, що розділяють мої уподобання».

Гості фестивалю "Млиноманія"

Одні гості фестивалю могли поселитись на базі відпочинку або у місцевих жителів, інші ж приїздили зі своїми палатками та спальниками.



Переглядів: 7224
Поширень: 0