Мистецькі вихідні

Все місто вже зустріло свято 1 вересня і урочистий дзвінок зібрав всіх школярів та студентів опановувати граніт науки. До проекту «Мистецькі вихідні» долучився ще один проект «Здраствуй, школо!» який водночас відбувся на 20 майданчиках міста.

Духовий оркестр Львівського державного університету безпеки життєдіяльності розпочав мистецький марафон та подарував Вінничанам професійне та майстерне виконання. Дисципліна та й що вже говорити про зовнішній вигляд оркестру - одразу завоювали прихильність городян та гостей міста, за що їм щиро дякували аплодисментами та гучними оваціями.

Протягом дня працювали концертні майданчики в мікрорайоні ВИШЕНЬКА, біля ДМШ№2 та ДШМ по вул. Островського.

Мистецькі вихідні

Увечері естафету перейняв муніципальний естрадно-духовий оркестр «Він Бенд», який подарував слухачам чудові музичні композиції, зібравши чималу групу прихильників на площі перед міською радою. А для молодшого покоління розваги підготував проект «З любов’ю дітям»: дітвора із задоволенням вирішувала поставлені завдання, розгадувала загадки ведучого та отримувала заслужені подарунки.

А на площі Театральній того вечора розгорнулось справжнє свято енергії та драйву! Святкування студентського Навчального року розпочалось програмою «Рок - моє життя». Вінницький гурт «Серце Дженніфер» це молоді хлопці, що виконують пісні у стилі поп-рок. Запальний настрій, гострі ритми, пісні про кохання та про життя подарували молоді незабутній вечір рок-музики.

Ну а проект «Битва районів-2» цього разу розмістився біля Міського Палацу Мистецтв, де зібрались позмагатись наймолодші таланти міста (учні 3-7 класів, а також найменша зірочка – 3-річна Даринка), вони чудово продемонстрували своє вміння поєднувати навчання та власний розвиток. А з таким підростаючим поколінням у нашій країні дійсно є чим пишатись! Тут звучали вірші, гуморески, мелодійні пісні, танці (спортивні, сучасні).

Перед журі, як завжди, постало найважче завдання – підвести підсумки даного конкурсу талантів та визначити кращих з кращих. Отож, цього разу ними стали:

  • Бродецька Діана (ЗОШ №30 ),
  • Шарай Настя (ЗОШ №30, 4 клас),
  • Демидюк Діана (3 роки),
  • Гончар Тетяна (ЗОШ №30, 5 клас),
  • Поліковська Вероніка (СШ№6, 3 клас),
  • Гончар Тетяна (ЗОШ №30, 5 клас),
  • Чухмайстер Аня (ЗОШ №6, 3 клас).

Бажаємо їм вдалого навчального року та нових здобутків та творчій арені, зокрема у фіналі проекту «Битва районів - 2»!

Мистецькі вихідні

Також не забуваємо про проект «Арт-інтервенція». Минулої суботи завдяки натхненню та праці художників під керівництвом Олександра Никитюка одна із зовнішніх стін бібліотеки-філії №1 ім. Н.К.Крупської за адресою проспект Коцюбинського, 49 перетворилась на справжній мистецький шедевр – тепер там можна побачити зображення книжкової полиці у повнократному розмірі стіни.

Мистецькі вихідні

Також стіну ознаменував напис, що у перекладі з латини звучить як «Мистецтво вічне». Завітайте і переконайтесь у цьому самі! А нашим креативним майстрам бажаємо подальшого натхнення та чекаємо від них нових творчих перевтілень а вулицях нашого міста.

Ну а незмінні спонсори проекту «Мистецькі вихідні» продовжують радувати активістів фестивалю цінними призами. Беріть активну участь в заходах проекту, збирайте найбільшу кількість «Мега-фішок» та МТС-смайликів і ставайте учасником розіграшу цінних призів. А позмагатись є за що, бо головні призи це: нетбук, велосипед від Мегамолл та мобільний телефон із золотим номером від мобільного оператора мистецького проекту, компанії МТС. Розіграш головних призів відбудеться 23 вересня на майдані Незалежності під час закриття проекту. А солодощами вас радо пригостить солодкий спонсор проекту ТМ «Солодка мрія».

Наступного разу, а це – 9 вересня проект «Битва районів» збиратиме таланти на території біблітеки-філії №14 за адресою вул.Марка Вовчка, 39. (хутір Шевченка). Приходьте, можливо саме на Вас чекає звання найталановитішого жителя свого району!

Проект «Мистецькі вихідні» йде на тиждень у відпустку, щоб приготувати для вас ще більше розваг, креативу, веселощів та спільно з мешканцями міста відсвяткувати День народження нашого рідного міста.

На ці вихідні на нас чекає грандіозний сюрприз, адже 8-9 вересня наше рідне місто святкує свій День народження! Кожен його житель та гість автоматично стає почесним гостем на цьому святі. А розгулятися є де!

Цього дня місто накриє епоха оптимізму – назва якої вже говорить сама за себе. Урочисте відкриття свята розпочнеться о 14 годині на Майдані Незалежності, де на всіх чекає карнавально-розважальна феєрія з елементами інтерактивного дійства, тут буде і циркове шоу-кабаре, і виступи вуличних театрів на ходулях, і вже такий улюблений для всіх – костюмований міський карнавал, що здивує вас своїм ексклюзивом та перенесе у початок 20-го сторіччя. Для любителів мистецтва на Майдані Незалежності розміститься ціле Арт-кафе. Любителів джазу радо зустріне площа Париж, що на Театральній.

А 9-го вересня на площі Стуса відбудеться урочиста церемонія нагородження лауреатів 6-го Міжнародного ВІННИЦІАнського кінофестивалю за участю зіркових гостей.

Це та ще багато сюрпризів чекає на вас! Завітайте на свято та переконайтесь у цьому самі! Повірте, на такому широкомасштабному Дні Народження ви ще ніколи не були. Привітайте рідне місто та отримайте масу задоволення й незабутніх вражень!

Перепусткою на свято стануть гарний настрій та широкі посмішки. А на самому святі кожному гарантуємо невичерпний заряд оптимізму!

До зустрічі на вихідних!


Переглядів: 5717
Поширень: 0