Зйомки проходили в Лондоні, у приміщенні на Портленд Плейс, 33. Цей старовинний лондонський особняк 18 століття – мистецький осередок музики та кіно. Тут знімали кліп Еммі Вайнхауз і фільм «Король говорить». Що, звичайно, несло певну атмосферу. Над відео працювала англійська знімальна группа компанії «OB Management» за підтримки української компанії «Pack Shot Boys».

Говард Грінхол, британский режиссер:

- У мене був шок, коли мені подзвонили і запросили зняти відео для української групи. Я сказав: «Ви жартуєте? З України?». Та потім, послухавши пісню, я кардинально змінив свою думку. Це мій перший досвід співпраці з українськими музикантами і маю сказати, що мені подобається те, що вони роблять.

Зйомки було розпочато о 9-й ранку та закінчено хвилина в хвилину як планувалося – о 23-й. Робота була ретельно спланована – на кожний кадр знімалося не більше 5-ти дублів. Вже за півгодини роботи атмосфера панувала така, що складалося враження, ніби всі учасники знімального процесу знайомі дуже давно – жодних бар’єрів у спілкуванні і розумінні художніх тонкощів та технічних прийомів.

Швидше всього практика роботи із західними кліпмейкерами буде і надалі продовжена.

Нагадаємо, наприкінці весни 2013 року запланований вихід восьмого альбому групи Океан Ельзи, а на його підтримку відбудеться великий стадіонний тур, українська частина якого складається з 27 міст країни. По завершенні виступів в Україні, з жовтня 2013-го музиканти вирушать у другу частину концертного туру країнами СНД і Північної Америки.

Концерт Океану Ельзи у Вінниці відбудеться 24 травня на Центральному міському стадіоні.

Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua та за номером тел. 067 0000 754. Доставка квитків від компанії "Нова Пошта" безкоштовна.



Переглядів: 3933
Поширень: 0