Академія вже двадцять років поспіль проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу. Обранці Рейтингу - це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності - науці, промисловості, культурі, освіті.

Олеся Володимирівна Сінчук

До складу Секретаріату Президіуму входять президенти національних та Королівських академій наук 29 країн світу (Великобританії, Італії, Китаю, України та ін.). На Україні Рейтинг очолює президент Національної академії наук України Борис Патон.

У визначенні переможців серед наших співвітчизників беруть участь спеціалісти Інституту соціології НАНУ, керівники міністерств та відомств, ЗМІ.

Надзвичайно приємно відзначити, що високе визнання у галузі культури отримала український композитор, співачка, виконавиця, поетеса, художник-графік, член Національної Ліги українських композиторів, Творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Національної спілки театральних діячів України Олеся Володимирівна Сінчук.

Олеся Сінчук нагороджена Почесним Дипломом Лауреата у номінації «За створення ліричних багатогранних образів у музичній та літературній творчості»

Олеся Володимирівна Сінчук

Натхненною творчою працею, чудовим творчим доробком, багатогранною діяльністю у сфері духовності та розбудови України Олеся Сінчук втілює безмежну любов до рідної землі, служіння найвищим ідеалам, піднесення України до вершин у світовій культурній спільноті.

Під час урочистої це ремної нагородження Олеся Сінчук привітала Ветеранів Великої Вітчизняної війни, удостоєних найвищих нагород «Золотої Фортуни» та подарувала усім гостям свята натхненні авторські поетичні рядки.

Вітаємо, Олесю! Нехай Золота Фортуна - найвища сходинка до міжнародного визнання - і надалі усміхається щедрій душі, золотим рукам, люблячому серцю!



Переглядів: 4190
Поширень: 0