Зовсім скоро, 27 червня, у Вінниці відбудеться мега-концерт двох зірок: легендарного шансоньє, людини-легенди Віллі Токарєва та буковинського співака з унікальним тембром голосу Михайла Грицкана. В рамках великого всеукраїнського туру вінничани матимуть змогу насолодитися чудовою концертною програмою „А жизнь, она всегда прекрасна”, що повністю складається з улюблених та позитивних пісень.

27 червня у Вінниці співатиме Віллі Токарєв та Михайло Грицкан

Справжній артист, автор безлічі шлягерів та „почесний єврей Брайтона” Віллі Токарєв познайомився з харизматичним співаком Михайлом Грицканом завдяки пісні, яку вони записали разом для українського серіалу „Джамайка”. Спільна робота надихнула їх на всеукраїнське турне, яке розпочалося минулого місяця. Більше ніж тридцять міст України відвідають артисти аби в жовтні завершити тур грандіозним київським гала-концертом.

Віллі Токарєв

Представляти видатного автора пісень та співака Віллі Токарєва публіці не потрібно. Завжди молодий, позитивний та енергійний Віллі приїде знайомитись зі своїми вінницькими фанатами та співати спеціально для них свої неповторні життєві пісні, радянські шлягери та міські романси.

Михайло Грицкан

Разом з ним у концерті виступить співак з Чернівців Михайло Грицкан з власними україномовними та російськомовними піснями. Чудово виконує Грицкан пісні з репертуару свого кумира Володимира Висоцького: він товаришує з Нікітою Висоцьким, від якого й отримав право на виконання улюблених багатьма балад.

Завітайте на концерт щирих та душевних пісень двох харизматичних виконавців.

Ліричний вечір відбудеться 27 червня у Будинку офіцерів. Початок о 19.00.

Квитки (від 80 до 250 грн.) вже можна купити у касі Будинку офіцерів та у Центральному Універмазі. Замовити квитки можна за телефоном 691-731.


Переглядів: 5543
Поширень: 0