Фотоклуби - самодостатні заклади, але як будь-які творчі об\'єднання, вони не можуть розвиватися в ізоляції. Артист повинен мати глядача, спортсмен-супротивника - в цьому сенс прогресивного розвитку. Фестиваль фотоклубів України дає можливість познайомити широкого глядача з діяльністю фотоклубів, організовує демократичне змагання між клубами, пропагує діяльність українських клубів.

У Вінниці демонструються роботи кращих фотолюбителів країни

Колекція з 24 робіт (3-8 від кожного автора) представлялась на конкурс від майже двох десятків фотоклубів країни. За підсумками голосування було обрано представників 12 фотоклубів, які отримали право презентувати свої роботи на вернісажі фестивалю, який відбувся влітку у Києві. Далі право демонструвати збірку кращих фотографій у своєму місті отримав кожен клуб-переможець. Серед них Вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій», який на конкурсі представляли 9 аматорів: Олег Волощук, Вадим Козловський, Олександр Юдін, Оксана Колієва, Сергій Крот, Ігор Васильєв, Сергій Мороз, Валерій Кіхтенко та Ірина Олонічева. В 2013 році у конкурсі Фестивалю фотоклубів України Вінницький клуб посів шосте місце.

У Вінниці демонструються роботи кращих фотолюбителів країни

Більше семи десятків фотографій майстрів з Києва, Одеси, Маріуполя, Херсону, Феодосії, Рівне, Ялти, Луганську, Львову та Вінниці розмістились у експозиції в приміщенні бібліотеки. Різні за жанром та характером роботи поєднує майстерність та креативність авторів. Це фото шедеври які варто побачити на свої очі.

У Вінниці демонструються роботи кращих фотолюбителів країни



Переглядів: 4074
Поширень: 0