Гурт АнтитілА у складний для держави час, вирішив не зупиняти гастролі, а навпаки, до останньої можливої секунди вести творчу діяльність! Прийнято рішення кожен концерт на сході, півдні і півночі України супроводжувати прес-конференцією з метою донести головний меседж: "Україна - мирна держава, її народ – об’єднаний і толерантний, не залежно від мови і віросповідання!"

Також ми вирішили творчо посилити безпосередньо самі концерти. І тепер до нас в тур приєднується російськомовний гурт із Дніпропетровська "Масса причин". Аби ділом довести, що на одній сцені, як і в одній країні, спокійно і дружньо можуть творити люди з різною мовою спілкування та відмінними політичними поглядами.

Віримо, що в такий непростий час зможемо по максимуму виконати об’єднувальну і миротворчу функції, які, переконані, є обов’язковими для виконання усіма публічними людьми сьогодні!

Слава Україні! Героям Слава!

АнтитілА

14 березня - Вінниця

Міський палац мистецтв "Зоря" (вул. Червоноармійська, 44)

Початок о 19:00

Замовлення квитків та інформація: +380638659426

Прес-конференція з музикантами гурту АнтитілА відбудеться о 17:00 в ТЦ Sky Park (Козицького, 51). Контактна особа – Олена 0988274464

15 березня -  Жмеринка

Будинок науки та техніки (ДКЖ) (вул. Б. Хмельницького, 1)

Початок о 18:00

Замовлення квитків по телефону: 0678999419, 0986847682

Для довідки:

АнтитілА – популярна українська поп-рок група. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітним гравцем на ниві українського шоу-бізнесу. Група має в активі три альбоми « Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 16 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача.

У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ» , представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» у Москві за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу.
 

)

Переглядів: 2805
Поширень: 0