Гучний старт проекту «Мистецькі вихідні» від майдані Незалежності долинув і на окраїни нашого міста, де юні жителі мікрорайонів Пирогово та Тяжилів чудово продемонстрували своє вміння активно та весело відпочивати. Організатори проекту, а це департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм» подбали, щоб кожен охочий зміг активно провести своє дозвілля.

У мікрорайоні Тяжилів стартував проект «Kids art». Всі бажаючі змогли покинути буденність та здійснити чудову подорож до «Країни казок». Діти відгадували загадки про казкових персонажів, брали участь у музичній вікторині, конкурсі малюнку на асфальті, перевтілювались у казкових персонажів та були задіяні у театрі-експромті «Теремок». Також у заході брали участь вихованці вокальної студії - Рандюк Надія, Власюк Олена, Муратов Ярослав, соліст дитячого театру «Орфей» - Гандура Всеволод та студія східного танцю «Альфараш».

Мистецькі вихідні – активне та цікаве дозвілля для кожного!

У мікрорайоні Тяжилів з таким же успіхом розпочав свою роботу проект «Творчий двір», де дітвору розважали танці та пізнавальні конкурси.

Святковий настрій та приємні сюрпризи учасникам проекту цього літа забезпечуватимуть офіційні партнери проекту: сімейний парк активного дозвілля «Дитяча планета» та ТРЦ «Мегамолл». Традиційно проект підтримав депутат Вінницької обласної ради Сергій Кудлаєнко.

Мистецькі вихідні – активне та цікаве дозвілля для кожного!

Також кожен може надіслати свою версію появи Смайлика у нашому місті та отримати спеціальний приз від Сергія Кудлаєнка. До 20 серпня надішліть свою історію за адресою [email protected] або віднесіть до однієї з бібліотек-філій міста.

 Мистецькі вихідні – активне та цікаве дозвілля для кожного!

Вже наступної суботи «Мистецькі вихідні» чекають своїх гостей:

- На майдані Незалежності з проектом «Музична акварель» (початок о 18.00 год.);

- У мікрорайоні Сабарів (біля КЗ «Вінницький міський клуб») із проектом «Арт-мозаїка» (початок о 19.00 год.)

А також на майданчиках біля:

Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).

 Мистецькі вихідні – активне та цікаве дозвілля для кожного!

Проведемо яскраве літо разом! До зустрічі!


Переглядів: 3050
Поширень: 0