14 лютого у Вінниці відбудеться особливий концерт – кришталевий голос країни, переможець телепроекту «Голос Країни 2» не лише співатиме своїх найкращих пісень для всіх, хто вірить у кохання, але й запросить на сцену свого колишнього суперника, а тепер друга, фіналіста «Голосу країни», вінничанина Олександра Онофрійчука.

Неперевершений романтичний музичний вечір готує для вінничанок львівський співак Павло Табаков. Його майже двогодинна концертна програма складатиметься як із хітів «Тільки ти моя», «Загублені слова», «Запитай», так і з зовсім нових пісень. А з Олександром Онофрійчуком вони заспівають разом «Богемську рапсодію» з репертуару легендарної групи Queen. На публіку чекають «живий» звук та якісний пісенний матеріал – романтичні пісні, в які неможливо не закохатись.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло ТабаковЗ Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

Десятиліття на великій українській сцені співак і композитор Павло Табаков відзначатиме за рік – наприкінці 2015-го. За цей час голосистий і харизматичний виконавець встиг перемогти у двох найпотужніших в Україні вокальних телевізійних проектах – «Шанс» (2005) і «Голос країни» (2012), написати музику до багатьох хітів та завоювати серця численних прихильників.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

Найближчим часом Павло разом із уславленою «Піккардійською Терцією» вирушають у різдвяний тур до Канади з програмою «Наше Різдво». Музиканти спільно колядуватимуть, а частину коштів, зібраних за квитки, буде перераховано на проект «Янголи-хоронителі України» і спрямовано на підтримку реабілітаційного центру для поранених в АТО вояків.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

«Тільки-но на Донбасі почалася антитерористична операція, ми з колегами по сцені зібралися дружною творчою командою і в турі «Підтримаємо своїх» поїхали з концертами на схід і південь України. Виступали і в залах, і на стадіонах, але найсильніші емоції викликали концерти на полігонах і просто неба у військових частинах. Коли співаєш і бачиш мужні очі наших солдатів, то розумієш, що й ти робиш нехай незначний, та все ж внесок у нашу спільну перемогу», – розповідає Табаков про літні концерти.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

В репертуарі співака також є пісня-присвята героям «Небесної сотні»: «Трагічні події лютого 2014-го вилилися у мене в пісню «Небесну сотню, Господи, прийми». Я рідко її виконую. А коли співаю, сліз не можу стримати ні я, ні люди у залі. Ми не маємо права забувати, якою ціною далася Україні Революція гідності та яку ціну українці досі сплачують за те, щоби жити в по-справжньому незалежній державі», – говорить в одному з інтерв’ю Павло.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

Напередодні новорічних свят співак та композитор Павло Табаков презентував нову пісню – «Мирне Різдво». Прем’єра відбулася кілька днів тому – під час двох аншлагових сольних концертів на сцені Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької у Львові. «Живемо у тривожний час. Але я вірю, що Різдвяні свята принесуть українцям мир і спокій – на всю нашу велику країну. Бо, як звучить у пісні, «…народився Бог один на всіх, і на Захід, і на Схід». Кажуть, що під час Різдва відкривається небо – і благодать Господня сходить з Небес на землю й приносить людям добро та щастя», – впевнений Павло.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

Музичні подарунки для всіх вінницьких закоханих готує солодкоголосий Павло Табаков та його талановитий вінницький друг Олександр Онофрійчук.

З Днем закоханих вінничан вітатиме романтичний львів’янин Павло Табаков

Концерт відбудеться у Будинку офіцерів 14 лютого. Початок о 19.00.

Вартість квитка: 60-200 грн.

Подробиці за телефоном: 65-99-98.



Переглядів: 5885
Поширень: 0