Майстри акапелла зі світовою славою - вокальний бенд «ManSound» - 15 жовтня презентують у Вінниці великий ювілейний концерт «20 років на сцені». Вокальний оркестр, що підкорив світ, та зіркові гості - сюрпризів на концерті буде чимало!

Глядачам вже зараз варто готуватися до незабутніх відкриттів і щохвилинних здивувань, адже для мегапотужних голосів учасників «ManSound» немає нічого неможливого!

Неперевершені професіонали спеціально для вас наживо виконають джазові стандарти, всесвітньо відомі любовні балади, рок-н-рольні хіти, безсмертну класику і перлини української народної пісні. А ще вражатимуть своєю харизмою, почуттям гумору і відвертістю, адже на кожному концерті солісти «ManSound» обов’язково спілкуються із залою, яку підкорюють з першої ж хвилини концерту.

«Національний культурний бренд міжнародного значення», «Гордість України», «Кращий вокальний склад колишнього СРСР», «Взірець вітчизняного мистецтва», «Виробники овацій», «Неймовірна «шістка» - як тільки преса й шанувальники не називають «ManSound» - унікальний колектив, який вже понад 20 років прославляє Україну по всьому світу.

З успішними гастролями «ManSound» побували у десятках країн на трьох континентах, взяли участь у більш ніж 70 фестивалях світу, від Аляски до Камчатки, від Гонконгу до Норильська, а кожний із шести альбомів групи був відзначений номінаціями й нагородами Міжнародного «акапельного» співтовариства (CASA). У багажі досягнень колективу: номінація «Краща вокальна група» у рамках All American Entertainment Awards (2001, Бренсон, США), Гран-прі міжнародного конкурсу акапельних груп Vokal.Total (2002, Грац, Австрія), нагорода «Showbiz Award» за «Кращу джазову групу України» (2005) та дуети з провідними українськими виконавцями: Тіною Кароль, Іваном Дорном, Оксаною Білозір, Гайтаною, Віктором Павліком, гуртом «Танок на майдані Конго» та багатьма іншими.

Під час гастролей «ManSound» у США король свінгу - легендарний Лайонел Хемптон, що грав з Луї Армстронгом і Еллою Фіцджеральд, настільки був вражений талантом «ManSound», що сказав: «Вони по-справжньому співають!»

До Вінниці з гастролями завітає всесвітньо відомий вокальний бенд «ManSound»

У цьому вінничани та гості міста зможуть переконатися на концерті, що 15 жовтня о 19.00 пройде у Будинку офіцерів. Якісна музика, чудове виконання і фантастичний настрій - гарантовані!

Свій щасливий квиток на концерт «ManSound» ви вже зараз можете придбати на сайті gastroli.ua, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського, в турсервісі на Козицького або за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432) 57-55-55.

Організатор вінницького концерту «ManSound» - компанія «Вінниця Концерт». Пригощає - студія-бар «City».