Спеціально для модних вінничанок минулої суботи відомий український дизайнер Андре Тан провів захоплюючий і динамічний майстер-клас на тему «Розумний гардероб. Правила сезону». Модниці зібрались у одному з найбільш стильних та комфортних місць Вінниці, у паста-барі «T'amerò», щоб отримати корисні поради від самого майстра. Організували цю цікаву зустріч жіночий бізнес-клуб «Новація», «T'amerò» та ТМ Florange.

Андре Тан – один з найуспішніших і затребуваних дизайнерів в Україні. Він є постійним учасником Ukrainian Fashion Week, продає свої колекції в мультибрендових магазинах в Україні, Росії, Канаді, Великобританії та Франції, володіє титулом Кращий український дизайнер за версією журналу Elle. Крім того, Андре Тан – єдиний український дизайнер, який створив власну Академію Стилю та Дизайну, яка вже давно лідирує у сфері fashion-освіти.

Вінничанки обожнюють Андре Тана і він відповідає їм взаємністю

Андре Тан почав виступ з основ формування модного і якісного гардероба. В якості базового комплекту дизайнер запропонував 5 речей, які необхідно мати у своєму гардеробі. Так, до числа must-have увійшли: темний брючний костюм прямого крою, спідниця-олівець, біла сорочка, джинси і маленька чорна сукня.

Вінничанки обожнюють Андре Тана і він відповідає їм взаємністю

Андре Тан також відкрив кілька секретів: на чому можна і не можна економити, купуючи елементи гардероба та аксесуари. Скоротити витрати можна завдяки покупці дешевших джинс, майок, спідниць і білих сорочок, адже такі речі досить швидко зношуються. З іншого боку, економити не варто на хорошому кашеміровому пальто, хутрі або шикарній довгій вечірній сукні. Такі покупки - це пряма інвестиція в універсальний ультрамодний гардероб.

Вінничанки обожнюють Андре Тана і він відповідає їм взаємністю

Для того, щоб продемонструвати ефективність таких правил наочно, дизайнер вибрав із залу сімох дівчат, які зажадали змінити власний стиль і вигляд. Над ними почаклували стилісти і вже через короткий час обрані жінки постали в новому образі перед очима глядачів.

Вінничанки обожнюють Андре Тана і він відповідає їм взаємністю

Майстер-клас завершився оглядом останніх тенденцій сезону. До весни, за мірками моди, залишилось зовсім небагато часу, тож, Андре Тан пророкує що модними будуть світлі світ-шоти, принт у смужку та у маленькі квіточки, стиль сафарі, піжамний стиль, знову 1990-ті, сітка, цікаві деталі на спині, тощо. Серед кольорів домінуватимуть зелений, світло-рожевий, світло-сірий, бірюзовий, баклажановий та бордовий.

Вінничанки обожнюють Андре Тана і він відповідає їм взаємністю

Впродовж приємного та стильного вечору також відбувся показ колекційної французької білизни від ТМ Florange та розіграш призів серед присутніх дам. Подарунки було надано ТМ Florange, бутиком модного одягу Andre Tan, мережею магазинів шкіряних сумок Bags by Juliya. Всі бажаючі вінничанки мали змогу сфотографуватись з відомим дизайнером та поспілкуватись з ним про стиль і моду.



Переглядів: 4321
Поширень: 0