Гра веселих і метких у Вінниці має свої давні традиції. Все розпочалося 1 грудня 1962, коли школярі 9-В школи в Мурах вперше помірялися почуттям гумору та майстерністю його реалізації. Саме тому сезон КВНщиків новітнього покоління завершується саме 1 грудня.

Цілий рік команди "Інженери", "БезНа", "Наша Тирь", "Сімейна збірна", "Специи" , "Все буде добре", "Без сомнений", "Толпа" та “Проспект Юності” у поєдинках чемпіонату на призи міського голови Вінниці визначали найкращу четвірку фіналістів. Ними стали дует студентів торгово-економічного інституту та училища мистецтв під назвою “Толпа”, дворазові чемпіони міста з творчого об'єднання “БезНа”, політехівці з “Все Буде Добре” та швидко прогресуючі майбутні медики з “НашаТирь”.

Вітаємо Вінницю з новим чемпіоном КВН!

Хвилювання вирішальної гри сезону були успішно подолані і зустріч пройшла у напруженій та цікавій боротьбі. Цьогорічним чемпіоном стали "Все буде добре". Тож вітаємо!

Вітаємо Вінницю з новим чемпіоном КВН!

Всі учасники фіналу отримали призи від міського голови Сергія Моргунова та сертифікати на відвідуванна торговельно-розважального комплексу “Ігроманія”.



Переглядів: 4931
Поширень: 0