З 19 грудня до 14 січня у бібліотеках міста працюватимуть майстерні Діда Мороза. Тут дітлахи зможуть відвідати майстер-класи з воскографії, паперопластики, створити «3-D сніжинки», новорічні іграшки з шишок, підсвічник «Зимова казка», паперові ліхтарики, символ року - мавпочку та навіть годівнички для птахів. А у перші дні роботи майстерень юні вінничани виготовлятимуть листівки та подарунки воїнам АТО.

Останнім часом вінницькі бібліотеки відчутно змінилися. Це вже не просто книгозбірні, а творчі центри, адже тут створені умови для навчання, відпочинку та творчого розвитку людей різного віку. У бібліотеках діють гуртки за інтересами, тут можна безкоштовно скористатися послугами інформаційних Інтернет-центрів.

Вже традиційно, у новорічні дні у бібліотеках міста діятимуть майстерні Діда Мороза. Цього року вони працюватимуть з 19 по 30 грудня та з 2 по 14 січня (з 15 до 17 години) у десяти бібліотеках-філіях Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, що функціонують в різних районах міста. Детальніше познайомитися з графіком роботи майстерень можна за посиланням 

Протягом місяця у майстернях Діда Мороза вінницькі діти створюватимуть оригінальні подарунки до свят

У перші дні відвідувачі майстерень Діда Мороза виготовлятимуть листівки для воїнів АТО. Протягом місяця тут можна буде власноруч виготовити різноманітні новорічно-різдвяні сувеніри. Наприклад, ялинкові прикраси, паперові балерини, чобіток для подарунків, витинанки, об’ємні листівки, сніговики з синтепону та бісеру, гірлянди. А також – годівничку для птахів, мереживних янголяток, карнавальні маски, різдвяну зірку та багато іншого.

У рамках новорічно-різдвяних свят у бібліотеках відбудеться конкурс дитячої творчості «Новорічно-різдвяний вернісаж». Він проходитиме у трьох номінаціях: з виготовлення кращих святкових іграшок та вітальних листівок, іграшки та композиції. Переможці отримають цінні подарунки. Церемонія нагородження відбудеться 14 січня у Центральній бібліотеці дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63).

Довідка

Інтерактивний проект «Майстерні Діда Мороза» відбуватиметься у таких бібліотеках:

– Центральна міська бібліотека ім. І. В. Бевза (Хмельницьке шосе, 4);
– Центральна бібліотека для дітей та юнацтва (просп. Космонавтів, 63)
– Бібліотека-філія №2 (вул. Маяковського, 122)
– Бібліотека-філія № 6 (пров. К. Маркса, 50);
– Бібліотека-філія №7 (вул. Баженова, 32);
– Бібліотека-філія №8 (вул. Червоноармійська, 39);
– Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова, 189);
– Бібліотека-філія №12 (вул. Київська, 126);
– Бібліотека-філія №13 (просп. Космонавтів, 39);
– Бібліотека-філія №16 (вулиця Бучми,96).



Переглядів: 4515
Поширень: 0