Хіба бувають святкові веселощі без запальної української пісні, щирої та життєрадісної?! І хоча великий новорічно-різдвяний ярмарок у серці Вінниці, на площі Європейській, біля ТЦ SkyPark почав свою роботу ще з понеділка, та офіційно його відкрити було запрошено невгамовних жіночок, справжніх народних зірок з «Лісапетного батальйону»!

Вже перед концертом, на автограф сесії, яка проходила на другому поверсі торгового центру SkyPark (завдяки якому, власне, цей співочий «феєрверк» і відбувся) яблуку ніде було впасти! Завжди яскраві жіночки, на чолі з харизматичною Наталією Фаліон, нікому не могли відмовити у автографі та спільній фотографії.

Кілька тисяч вінничан співали з «Лісапетним батальйоном» на різдвяному ярмарку

Численні фанати не відпускали зірок ще довго, а тим часом на вулиці вже розпочався концерт – народ звеселяли троїсті музики з гурту «Дармогай», а перед тим, вдень, на сцені ярмарку веселі вечорниці відкрились дитячою виставою «Попелюшка», яку презентували Вінницька Молодіжна Рада та teens-club «Універ».

Кілька тисяч вінничан співали з «Лісапетним батальйоном» на різдвяному ярмарку

Готуючись до виходу на сцену, Наталя Фаліон поділилась з нами тим, як вона любить українські свята, коли багато усміхнених та веселих людей збирається разом. Саме так, як оце на вінницькому ярмарку! «Радіємо, що нас запросили! Ми заспіваємо абсолютно нових пісень та й про старі хіти не забудемо. Тематика та ж сама: село, жінка, посмішка, ми не зраджуємо собі! Я от така, оптимістична і хочу щоб зі мною був усміхнений весь світ!», - розповіла авторка більшості пісень та очільниця батальйону.

Кілька тисяч вінничан співали з «Лісапетним батальйоном» на різдвяному ярмарку

Свою феноменальну популярність жіночки пояснюють дуже просто: «Час змінився і у сьогоднішнього покоління селян та міщан немає власного кумира. Радянське було давно, а їм би так хотілося побачити на сцені людей на себе схожих, близьких та зрозумілих. Народ засумував за чимось простим, щирим та веселим, адже для веселощів в житті не так багато приводів, а людям хочеться якось відвести душу! От і весь секрет», - ділиться думками Наталя Фаліон.

Кілька тисяч вінничан співали з «Лісапетним батальйоном» на різдвяному ярмарку

А знаєте яка головна новорічно-різдвяна традиція у «Лісапетного батальйону»? «Ми на Новий рік завжди розбігаємося по домівках! Скільки б нас не запрошували та куди. Ми і так не буваємо часто вдома, з сім’ями, тож свята – то святе! Новий Рік, Різдво – це завжди святковий стіл, діти та внуки і завжди народна пісня».

А як вийшло вже на сцену концертне народне камеді-шоу «Лісапетний батальйон», то не мерз ніхто, не зважаючи на холодний зимовий вітер! Тому сприяли веселі пісні, кумедні діалоги та й глінтвейн, що можна було купити тут таки, на ярмарку. Тож танцювали та співали всі півтори години на одному диханні, і артисти і прихильники.

Кілька тисяч вінничан співали з «Лісапетним батальйоном» на різдвяному ярмарку

А після веселого шоу Наталя Фаліон так привітала всіх зі святами: «Я хочу щоб і вінничани, і всі українці, нарешті, розправили плечі, щоб у нашому житті настала біла смуга, щоб всі ми жили краще, спокійніше, веселіше, щоб не стидалися бути смішними. Люби людей і ти все зможеш! – я живу за цим принципом. Я хочу бачити веселих та щасливих людей навкруг себе, тож намагаюсь всіх ощасливити. Нехай кутя буде багата, солодка, щоб стіл наш ніколи не оскудів, і щоби зустрічалися добрі люди з добрими людьми. Щоб дурні набралися розуму, розумні стали мудрішими, а багаті стали щедрішими!» Чудове святкове побажання!

А великий новорічно-різдвяний ярмарок триватиме на Європейській аж до 14 січня. Майже щодня тут виступатимуть фольклорні колективи, співатимуть традиційних святкових пісень, розважатимуть народ. Сувеніри, смаколики, смачні напої, дитячі атракціони та ялинкові базари тут також до уваги вінничан щодня. Святкового настрою!



Переглядів: 5058
Поширень: 0