Найулюбленіші коміки: Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Степан Казанін, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Юрій Крапов, Юрій Корявченков та інші зірки «Студії Квартал -95» скоро приїдуть у Вінницю, аби зарядити всіх шанувальників оптимізмом і бадьорістю.

«Свята продовжуються!» - під таким девізом тривають гастролі «Студії Квартал-95» Україною.

Нову іскрометну новорічну концертну програму найвідоміших гумористів країни вінничани і гості міста побачать 1 лютого о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського. Глядачів чекають улюблені і абсолютно нові номери, найвеселіші підбиття підсумків 2015-го року та багато сюрпризів.

- Концерти «Студії Квартал-95» - це незабутні години сміху і радості. Приходьте красивими, щасливими і готовими сміятися до запаморочення! - запрошують організатори вінницького концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 «Студія Квартал-95» - це справжні улюбленці публіки. Кожен проект «кварталівців» незмінно здобуває щиру глядацьку любов. Нещодавній комедійний серіал «Слуга народу», у якому актори зіграли головні ролі, став лідером телеефіру, а вся країна з нетерпінням чекає прем’єри нової романтичної комедії «8 кращих побачень», показ якої у кінотеатрах розпочнеться на початку березня.

На щастя, вінничанам так довго чекати не доведеться. Володимира Зеленського та інших улюблених акторів «Студії Квартал-95» можна буде побачити вже 1 лютого о 19.00 у театрі імені Садовського.

Гумор «Кварталу» — це чудові ліки від будь-яких прикростей і негараздів, які дарують гарний настрій і дозволяють зберігати оптимізм і здоровий погляд на світ.

Всіх, хто зможе потрапити на живий виступ «Студії Квартал-95», чекає нова двогодинна програма без антракту. Дві години нестримного сміху до сліз варті того, щоб піти на це шоу!

Квитки на вінницький концерт «Студії Квартал-95» коштують від 450 до 1750 гривень. Придбати квитки можна у касі театру, на сайті http://bilet.vn.ua/ та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».

«Студія Квартал-95» 1 лютого привезе у Вінницю нову новорічну програму

 «Студія Квартал-95» 1 лютого привезе у Вінницю нову новорічну програму



Переглядів: 4069
Поширень: 0