Вчора у виставковій залі Експоцентру Вінницької торгово-промислової палати розпочала свою роботу традиційна, вже 17-та за рахунком, міжрегіональна виставка мистецтва «Артгалера». Найсвіжіші роботи кращих митців з чотирьох областей України можна буде проглянути до 25 січня.

Відбір творів до участі у щорічній звітній зимовій виставці проводився комісією, до складу якої входили вінницькі майстри та мистецтвознавці: заслужений діяч мистецтв України Панчук Ф. В., голова НСХУ у Вінницькій області Назаренко О. О., Журунова О. Г., Нікітюк О. А., Ворчинський О. В. Після проведеного відбору до експонування на виставці було підготовано понад 200 творів різних жанрів.

Понад 200 творів мистецтва представлено на традиційній «Артгалері»

Близько ста митців з чотирьох областей України представили свої роботи, виконані в найрізноманітніших техніках, на розсуд вінничан та гостей міста. Рішенням виставкової комісії було відібрано десятку кращих творів, які представлені у буклеті виставки.

Понад 200 творів мистецтва представлено на традиційній «Артгалері»

За гарною традицією, один з виставкових залів віддано під експозицію дитячих та юнацьких робіт. В цьому році вона була представлена рекордною кількістю навчальних закладів та художніх студій. Серед них: Вінницька художня школа, Вінницька дитяча школа мистецтв, центр розвитку дитини «ДивоСвіт», центр «Барви України», студії «Лавка чудес», «Чудесна мить», «СтРиЖи», «Акварель», центр творчості «Арт-Фантазія», арт-майстерня «Скриня».

Понад 200 творів мистецтва представлено на традиційній «Артгалері»

Участь такої кількості професійних майстрів та учнів художніх шкіл, що лише пробують свої сили у мистецтві, робить цю виставку унікальною. Крім того, всі роботи презентовані на «Артгалері» виконані художниками нещодавно, тож можна побачити що саме зараз турбує митців.



Переглядів: 2962
Поширень: 0