Нещодавно у Вінниці відкрилася виставка творчих робіт учениць 4-го класу Анастасії Венгловської та Олени Микитюк «Діалог з фантазією». Дівчата – учениці Вінницької дитячої художньої школи. Виставка діятиме до 10 березня у виставковій залі Вінницької дитячої художньої школи.

Влаштування персональних виставок своїх учнів для Вінницької дитячої художньої школи – традиція, яка налічує вже багато років. Важко переоцінити її роль для юних художників – момент усвідомлення себе творчою особистістю, можливість безпосереднього спілкування з глядацькою аудиторією і відчуття відповідальності за створене – це надзвичайно важливі складові формування, як загального світогляду, так і конкретних професійних вподобань в майбутньому.

Виставка творчих робіт учениць 4-го класу Анастасії Венгловської та Олени Микитюк «Діалог з фантазією» відкриває цьогорічний цикл учнівських персональних виставок. За словами творчого керівника і викладача Надії Вікторівни Карабан, дівчата дуже відповідально підійшли до презентації.

Протягом місяця у Вінниці діятиме виставка учениць Вінницької дитячої художньої школи «Діалог з фантазією»

«Готуватися до виставки Олена і Настя розпочали ще більше, ніж два роки тому. Вони цілеспрямовано працювали, сприймали кожне шкільне завдання, як частину майбутньої експозиції; крім того,створили і багато самостійних робіт, поза рамками шкільної програми і, як результат – виставка, завдяки якій я можу пишатися своїми ученицями!», - розповідає Надія Вікторівна.



Переглядів: 3165
Поширень: 0