В четвер о 16 годині у Парку Дружби Народів розпочнеться програма «Купальський пікнік». Тут на всіх бажаючих чекають майстер-класи, в тому числі з плетіння купальських вінків, фаєр-шоу, смачні вареники та млинці. А також – творча майстерня «Розмалюй Вінницю», куточок «Місто-маркет» та багато іншого.

У Вінниці вже традиційно проходять заходи до відзначення Івана Купала. 6 липня о 18 годині у відпочинковій зоні мікрорайону Сабарів розпочнеться культурно-розважальна програма «Свято Івана Купала». Тут на гостей дійства очікують цікаві конкурси та розваги.

А 7 липня у Парку дружби народів відбудеться купальський пікнік. Захід розпочнеться з 16.00, а концертна програма – з 17.00. Під час пікніка діятиме виставка-продаж виробів ручної роботи, тут можна буде посмакувати варениками з картоплею та вишнями, охолоджуючим лимонадом.

Бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах по плетінню вінків та солом'яних бичків. Також діятимуть фотолокації, відпочинкові зони, шалена лабораторія, куточок пов'язаний з дизайном одягу, творча майстерня «Розмалюй Вінницю», дитячий куточок (конструктори, іграшки), уроки англійської мови в ігровій формі, фаєр-шоу та багато іншого.

Організатори купальського пікніка: Департамент культури ВМР, Центр концертних та фестивальних програм, Департамент молодіжної та соціальної політики Вінницької ОДА, Парк Дружби Народів, БФ «Подільська громада», ГО «Гармонія», КП «Зеленбуд».



Переглядів: 4667
Поширень: 0