Улюблених акторів – народних артистів України Ольгу Сумську, Євгенія Паперного та заслуженого артиста України Віталія Борисюка – вінничани побачать 29 вересня о 19.00 на сцені Будинку офіцерів у іскрометній комедії «Сублімація любові».

Ця вистава визнана однією з кращих театральних прем’єр 2016 року і поставлена режисером Володимиром Астаховим за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті.

Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе вінничан у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії. Комедійна постановка викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Євгеній Паперний). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро(Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним!

«Сублімація любові» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз! Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію глядачі дивляться на одному диханні!

А особливої пікантності додає той факт, що героями любовного трикутника зоряне акторське тріо було не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

- Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! – зізнається Ольга Сумська. - Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини.

Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах. А все пережите допомагає їм ще вірогідніше грати свої ролі на сцені.

Ольга Сумська, Євген Паперний і Віталій Борисюк 29 вересня покажуть у Вінниці справжні італійські пристрасті

При перегляді п'єси «Сублімація любові» одержуєш справжнє естетичне задоволення: актори емоційні, кожний рух – неймовірно легкий, всі мізансцени скоординовані. Очевидці, що вже бачили цю чудову комедію, одностайні: дві години пролітають абсолютно непомітно!

Приходьте 29 вересня о 19.00 у Будинок офіцерів на виставу «Сублімація любові», аби у компанії улюблених українських акторів насолодитися іскрометним гумором, філігранно вивіреними мізансценами, класичною римською сценографією і справжніми італійськими пристрастями!

Квитки на виставу коштують 120-320 гривень.

Ви можете придбати квитки за телефонами безкоштовної доставки у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Також квитки продаються на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТРЦ «Мгамолл» (1 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Ольга Сумська, Євген Паперний і Віталій Борисюк 29 вересня покажуть у Вінниці справжні італійські пристрасті

Ольга Сумська, Євген Паперний і Віталій Борисюк 29 вересня покажуть у Вінниці справжні італійські пристрасті



Переглядів: 5783
Поширень: 0