Цьогоріч Малій сцені Вінницького Академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського виповнюється 30 років. Вже 7 жовтня відкривається новий сезон на Малій камерній сцені, де актори так близько до глядача і всі переживання героїв постановок мов на долоні.

Режисер та актриса Оксана Бандура ставить казку-притчу за твором Ульріха Хуба «Біля ковчега о восьмій». Зворушлива комедія про просте і вічне називається «Бог пообіцяв...». Головні дійові особи – три пінгвіни. Час дії – напередодні Всесвітнього потопу. Голубка сповіщає пінгвінів, що на Ковчег беруть кожній тварі по парі. От лишень пінгвінів троє і всі вони хлопці… У ролях: Олександр Радько, Артур Константинов і Андрій Богданов.

Мала сцена Вінницького театру запрошує на прем’єру

Що з цього вийде можна дізнатись на прем’єрних виставах 7 та 8 жовтня. Початок о 18.00. Ціна квитка на малу сцену - 50-80 грн.

Мала сцена Вінницького театру запрошує на прем’єру

Але це ще не всі сюрпризи Малої сцени театру. В наступному місяці очікується ще одна прем’єра: Григорій Сиротюк ставить драматичну комедію «Чудовий вікенд для пікніка» за твором Теннессі Вільямса.



Переглядів: 3803
Поширень: 0