Творчість - це шлях до успіху! Саме під таким гаслом у РЦСМ «АртШик» 23 жовтня відкриють виставку «Vinnytsia Style Art». Особливістю виставки є те, що тут презентуватимуться картини непрофесійних художників Вінниці і не тільки.

Організатором виставки є ГО «Асоціація культурного підприємництва PikArt», партнери – ТД «Галерея Інтершик», Вінницька міська рада, спілка підприємців «Стіна»,  медичний центр «Статус», студія «Лавка чудес» та ТС «Мегасмак».

Кожен з майстрів, робота яких буде презентована, успішний в своїй сфері діяльності. Юристи, лікарі, адвокати, економісти, ТОП-менеджери та бізнес-тренери. Вони дуже різні і в той же час дуже схожі. Їх об'єднує одна, але суттєва деталь: вони абсолютно творчі люди - відкриті всьому новому. Їхній шлях - це шлях до успіху. І ці щасливі люди готові поділитися своїм натхненням!

У неділю, 23 жовтня, в «АртШик» відкриють виставку непрофесійних художників Vinnytsia Style Art

Виставку розпочнуть у неділю об 11.00, ще через годину розпочнеться робота творчих майданчиків (живопис-live, створення барельєфу, боді-арт) під виступи музичних гуртів «Моревнутри», «FoZ», «Shape Star». Урочисто ж відкриють виставку о 16.30. Тоді з вітальними словами виступатимуть представники влади, бізнесу та організаторів виставки.

А найцікавіший захід виставки припасли наостанок. Ввечері, о 18.30, в рамках роботи виставки відбудеться круглий стіл на тему «Бізнес на службі мистецтва, чи навпаки?». Вхід вільний.



Переглядів: 3311
Поширень: 0