Книгарня «Є» та видавництво «Літопис»запрошують на презентацію українського перекладу книжки Кена Робінсона «Школа майбутнього», яка відбудеться 25 жовтня за участю директора видавництва «Літопис» Михайла Комарницького. Початок – о 18.00.

Сер Кен Робінсон, автор книжок «Покликання», «Як знайти своє покликання» та «Освіта проти таланту» – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів, пропонує у цій книжці практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему. Робінсон пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття.

У книгарні «Є» відбудеться презентація українського перекладу книжки Кена Робінсона «Школа майбутнього»

У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні. Книжка «Школа майбутнього» є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам почати рухатись у бік нової, якіснішої освіти. Адже на думку Робінсона, мета освіти – дати учням можливість зрозуміти довколишній світ і власні таланти, щоб вирости щасливими людьми й активними, гуманними громадянами. Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.

Відеозвернення сера Кена Робінсона до майбутніх читачів своєї книжки в Україні:

Адреса книгарні «Є»:
вул. Соборна, 89.
Тел.: (0432) 52-93-41
Вхід вільний.
Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».



Переглядів: 3489
Поширень: 0