Ще три дні залишилось до завершення прийому заявок на участь у III Всеукраїнському конкурсі у сфері сучасного візуального мистецтва для молодих художників імені Натана Альтмана

До 10 грудня 2016 року приймаються заявки на участь у черговому ІІІ Всеукраїнському конкурсі у сфері сучасного візуального мистецтва для молодих художників імені Натана Альтмана.

Конкурс впроваджують: Вінницька міська Рада, ВОГО "Лабораторія актуальної творчості", ГО "Ліга розвитку мистецтва", Вінницький регіональний центр сучасного мистецтва "Арт - Шик" та партнери - галереї і арт інституції інших міст України.

Експертна рада визначить 13 кращих проектів, які будуть презентовані у Вінницькому регіональному центрі сучасного мистецтва "Артшик" (м.Вінниця). З них будуть відзначені 1,2,3 місця в номінаціях: актуальність, іноваційність, креативність.

Для участі у конкурсі потрібно надати фотографії, або ескізи пропонованого проекту, короткий опис (назва, концепція, матеріали виконання, та в чому полягає іноваційність проекту), а також відомості про учасника (вік, місце проживання, освіта, творчий досвід).
Вік учасників обмежений 35 роками.
Заявки приймаються до 10 грудня 2016 р. включно за адресою: [email protected]

Тел. для довідок: 096 568 14 11
Куратор проекту: Олександр Никитюк



Переглядів: 2724
Поширень: 0