На прохання шанувальників Сергій Притула і «ВАР'ЯТИ ШОУ» 1 січня, окрім запланованого на 20.00 концерту, дадуть додатковий концерт о 17.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Відтак, у перший день Нового 2017-го року Вінниця отримає вдвічі більше гумору, вдвічі більше емоцій, позитиву і радості!

У своєму відеозапрошенні, яке записали спеціально для вінничан, Сергій Притула і«ВАР'ЯТИ-ШОУ» не приховують захвату від цієї радісної новини.

Принцип, якому«ВАР'ЯТИ ШОУ» ніколи не зраджують: як би часто не приїжджали у місто, завжди – з новою концертною програмою!

Тому готуйтеся смакувати нові феєричні жарти, яскраві мініатюри, відверті монологи і запальні гумористичні пісні.

Традиційно – без політики і вульгарщини! Щоб весело було всій родині – від найменших до найстарших!

Зустрічати Новий рік у компанії Сергія Притули і «ВАР'ЯТИ ШОУ» - це дійсно найкращий подарунок до свята! Для себе, рідних, друзів, колег і знайомих! Та незабутня подія, яка у перший день Нового року налаштує на правильний шлях – шлях радості і добра! І зігріє, і збадьорить, і крізь призму гумору допоможе поглянути на життя і стосунки з правильної сторони! – відзначають організатори концертів – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

1 січня «ВАР'ЯТИ-ШОУ» дадуть одразу два святкові концерти у Вінниці!

Приходьте 1 січня о 17.00 на додатковий концерт «ВАР'ЯТИ ШОУ» у Вінницький театр імені Садовського родиною у повному складі!

Сергію Притулі, королю монологів Владзьо, Віталію Тильному, Валентину Сергійчуку, Володимиру Жогло і Сергію Полупану є чим вас здивувати!!!

100 % найкращого настрою! 100 % сміху до сліз! 100 % незабутніх вражень!

Новий 2017 рік Вінниця розпочне якнайкраще!!!

Квитки на додатковий концерт «ВАР'ЯТИ ШОУ» у Вінниці можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», а також за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

1 січня «ВАР'ЯТИ-ШОУ» дадуть одразу два святкові концерти у Вінниці!

 



Переглядів: 4479
Поширень: 0