Новорічна пора – це чудовий час відкрити для себе нові містечка, познайомитись із новими людьми та активно відпочити. Магічний зміст цих свят не залишає байдужим жодну людину. Ми чекаємо на диво і мріємо про несподіванки. Ми прагнемо змін і загадуємо бажання про позитивні зрушення в нашому житті.

Мріяти і діяти вирішили напередодні Нового року Козятинська міська рада на чолі із міським головою Олександром Пузирем: Сюрпризом для мешканців Козятину буде відновлення традицій спільного святкування Нового року на головної площі міста. Це свято не лише для мешканців Козятину, а й  для всіх, хто має бажання нових вражень та експериментів.

З 23 грудня, вперше за багато років, на головній площі міста стартує веселий, позитивний новорічний марафон  «Новий рік в Козятині». Ярмарок, атракціони, концертні та інтерактивні програми  і супутні розваги на будь-який смак чекають на активних, небайдужих, прагнучих змін та позитиву!

Цього тижня стартує 20-ти денний новорічний марафон "Новий рік в Козятині"

20 ти денний новорічний марафон  дозволить реалізувати усі бажання.

З 23.12.2016 Центральна площа міста перетворюється на  «Казкову країну». Всі елементи площі отримують нову роль, яку мають грати протягом всіх святкувань. Буденна ялинка, яка росте на площі, перетвориться на новорічну красуню та запалає чарівними вогниками, даруючи радість дітворі та їхнім батькам. Дітвора зможе зустрітися з Дідусем Морозом в його резиденції, поспілкуватися та сфотографуватися. Запальні інтерактивні програми, селфі – зони та скриня бажань - це лише частина заходів.

Цього тижня стартує 20-ти денний новорічний марафон "Новий рік в Козятині"

Насичені мистецькі програми включатимуть виступи місцевих виконавців, лялькові театральні вистави, виступи рок гуртів, казкові театралізовані історії, дискотеки, знані артисти, серед яких – брати Яремчуки. Всі, хто прагне гарно провести час з близькими, матимуть таку можливість.

Цього тижня стартує 20-ти денний новорічний марафон "Новий рік в Козятині"

Отож запрошуємо всіх бажаючих на НОВИЙ РІК У КОЗЯТИНІ!

Не вагайтесь! Приїжджайте святкувати цього року до Козятина!



Переглядів: 3590
Поширень: 0