З понеділка у Новорічній Резиденції розпочався парад Снігурок. Помічницями Діда Мороза по черзі виступають головні красуні нашого міста – учасниці конкурсу «Міс Вінниця». Усі дівчата – яскраві та неповторні особистості.

Місію розпочати проект взяла на себе переможниця конкурсу «Міс Вінниця 2016» Дарія Поліщук. Дівчина чудово вжилась у роль доброї зимової красуні і продемонструвала вроду не тільки зовнішню, а й красу душі, тепло приймаючи кожну дитинку, яка заходила до новорічного будиночка.

Учасниці конкурсу «Міс Вінниця» стали снігуроньками у Новорічному містечку

Окрім прийняття гостей, Даша долучилась до інтерактивних розваг на Резиденції та разом з іншими її учасниками відзнялась у відео популярного інтернет-змагання «Манекенчелендж». На хвилину перестали рухатись усі: від гостей Резиденції та учасників вечірньої гімнастики, до жителів казкового будиночка – Діда Мороза та Снігурочки. По завершенню флешмобу, новорічні герої передали естафету усім своїм українським колегам.

Учасниці конкурсу «Міс Вінниця» стали снігуроньками у Новорічному містечку

Для інформації:

Останнім часом в соціальних мережах часто можна побачити модну відеоестафету «Манекен Челендж» (англ. Mannequin Challenge, mannequin – манекен, challenge – виклик).  Це новий інтернет-флешмоб, суть якого полягає в тому, що його учасники, які знаходяться на певній локації, раптово завмирають в різних позах. Відео з людьми, які зображають манекенів, потім викладають в інтернет під хештегом #MannequinChallenge.

До цього змагання долучилось уже багато вінничан. Своїх манекенів відзняли декілька танцювальних студій міста.



Переглядів: 3359
Поширень: 0