18-го січня в залі обласної філармонії Інеса Іваницька та «JAZZ city band» (м. Київ) презентує унікальний музичний проект «E.L.L.A» в пам’ять про легендарну американську джазову співачку Еллу Фіцджеральд.

У програмі концерту прозвучать твори Джорджа Гершвіна, Коула Портера, Ірвіна Берліна, Бена Берні та інших знаменитих американських композиторів ХХ ст. Звучатимуть безсмертні твори, які завдяки неповторному голосу, манері та таланту Елли, стали золотою класикою світової джазової музики: «Summertime», «Sweet Georgia Brown», «The Man I Love» та багато іншого.

Філармонія запрошує насолодитись хітами Елли Фіцджеральд

Учасники проекту: Інеса Іваницька - співачка, джаз-перформер, лауреат міжнародних джазових конкурсів, виконавиця, для якої важлива атмосфера сприйняття, яка кожне своє виконання перетворює у яскравий та видовищний спектакль та «JAZZ city band» (Київ) (Павло Шепета - піаніст, композитор, аранжувальник, учасник багатьох джазових фестивалів в Україні та за кордоном; Сергій Супрун - лауреат джазових фестивалів, один з найвідоміших та колоритних контрабасистів і бас-гітаристів України та Сергій Хмельов - знаменитий барабанщик та перкусіоніст, один із засновників руху джазових імпресіоністів в Україні, учасник легендарного авангард джаз-тріо).

Філармонія запрошує насолодитись хітами Елли Фіцджеральд

Концерт розпочнеться в залі філармонії 18-го січня о 18:30. Довідки за телефонами 66-13-50, 66-06-91 та за номером мобільного (093) 027-75-70. Електронний продаж квитків — www.bilet.vn.ua.



Переглядів: 3540
Поширень: 0