Днями пройшло офіційне закриття Новорічної Резиденції. У програмі була традиційна екскурсія казковим містечком, танці, ігри та інші розваги. Фіксики подарували діткам-учасникам багато цікавих подарунків від партнерів Резиденції: торгової марки «Ласунка» та «Рудь», дитячого парку святкування «Дитяча Планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл» та ігорового центру «Ігроманія». Зразковий хореографічний ансамбль «Молодість» провели енергійну вечірню гімнастику. Дід Мороз та Снігурочка радо зустріли усіх відвідувачів та подарували дітворі солодкі та корисні новорічні сувеніри.

У фіналі святкового вечора на Резиденції заспівали музики з колективу «Заграй». Попрощатися з Дідусем Морозом прийшли і учасники телевізійного кулінарного шоу «Майстер-шеф» Марина Шевченко та Євген Полівода. Усі казкові персонажі попрощались з гостями Резиденції та поїхали разом з кондуктором Кльопою на новорічному трамвайчику «Vin Way».

15 тисяч дітей побували у Новорічній Резиденції цієї зими

За місяць роботи до Новорічної Резиденції завітало близько 15000 дітей. Відвідували її не тільки вінничани, а й гості з Вінницької області та різних міст України: Козятин, Полтава, Тернопіль, Житомир, Рівне, Одеса Київ, Ізмаіл, Кодима (Одеська область), Боярка (Київська область) та інших.

15 тисяч дітей побували у Новорічній Резиденції цієї зими

15 тисяч дітей побували у Новорічній Резиденції цієї зими

Окрім традиційних Діда Мороза та Святого Миколая роль новорічних бороданів приміряли на себе такі відомі вінничани як телевізійний актор Олександр Теренчук, художники Володимир Козюк та Олександр Нікітюк, телеведучі Роман Гах та Юрій Постовий. 11 красунь міста, фіналісток конкурсів «Міс Вінниця» 2015го й 2016го років та вінницька дизайнерка Світлана Теренчук побували у ролі доброї красуні Снігурочки.

15 тисяч дітей побували у Новорічній Резиденції цієї зими

На території Резиденції було проведено багато заходів, серед яких фестиваль «Вінницькі Різдвяні канікули», День світлих вчинків для дітей учасників АТО, солодкі бої шашками та доміно.



Переглядів: 3115
Поширень: 0