Великою та насиченою музичною програмою, що носитиме назву «Любимо!.. Віримо!..», 28 лютого вінницький естрадний оркестр «ВінБенд» продемонструє свої численні таланти та відіграє найкращі номери, створені за дев’ять років існування колективу. Концерт з нагоди дня народження оркестру відбудеться у міському Палаці мистецтв. Початок о 18.00.

Впродовж вечору «ВінБенд» чаруватиме мелодіями – ліричними та веселими, легкими та запальними. Місце за диригентським пультом займатимуть художній керівник оркестру, заслужений артист України Валерій Новосад, то головний диригент Роман Береговий. На сцену вийдуть солістки оркестру, лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Еліна Мбані та Олена Гернега.

Оркестр "ВінБенд" запрошує вінничан відсвяткувати свій день народження

Звучатиме золота класика джазу та інші улюблені мелодії. Поціновувачі гарної музики від талановитих вінничан вже можуть замовити квитки за телефоном 66-01-59 або придбати їх у касі ККЗ «Райдуга». Організатори заходу – Департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних і фестивальних програм.



Переглядів: 3590
Поширень: 0