18 квітня з 14.00 на майдані Незалежності біля фонтану «Мушля» вперше у Вінниці пройде фестиваль «Великоднє диво». Всі бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах по розмальовуванню яєць у різних техніках, подивитись виставку писанок, взяти участь у конкурсах. Під час фестивалю виступатимуть фольклорні та естрадні виконавці різних жанрів.

Цього ж дня відбудеться фінальна частина мистецького проекту «Пасхальні візерунки». Вчора, у «Чистий четвер», розфарбували кілька гіпсополімерних яєць висотою 1,35м. Останню з гігантських писанок вінничани створюватимуть на третій день святкування Великодня.

Також у вівторок о 15.00 на майдані Незалежності розпочнеться «Битва крашанками». Такі великодні сімейні розваги проведуть у місті вже вп’яте. Вінничани та гості міста зможуть взяти участь у конкурсах на найміцнішу та «найкрутішу» (найдовше вертіння) крашанку тощо.

У вівторок у центрі Вінниці відбудеться фестиваль «Великоднє диво» та «Битва крашанками»

Організатори подій: департамент культури Вінницької міської ради, Вінницька обласна організація національної спілки художників України, ГО «Лабораторія актуальної творчості», ГО «Вінницький КВН». Заходи проходитимуть за підтримки міського голови Сергія Моргунова.



Переглядів: 3008
Поширень: 0