Хто в перший клас, а хто вчити «Абетку монстрів» у книгарні «Є», адже новий сезон «Дитячих субот» розпочнеться вже завтра.

 Діти віком від 5 до 9 років мають цікаву можливість відвідати ігрові читання за мотивами книги Марії Жученко «Абетка монстрів», які відбудуться 2-го вересня об 11.00 в книгарні «Є».

«Абетка монстрів» – жартівлива та водночас дуже корисна книжка, адже вона допоможе зробити перші уроки для малюків цікавими. Це незвичайна абетка — ім‘я кожного монстра починається на певну літеру, яку він оберігає та розповідає про неї дітлахам. А в доповнення до абетки йдуть цифри від 1 до 10, які «вилізли» з того ж казану, що і літери.

"Невід’ємним помічником усіх батьків і дітей є абетки. Яких тільки віршиків не вигадано довкола 33 літер нашого алфавіту! Якщо ж ваш малюк любить пустувати й зовсім не бажає вчитися, або ж він чи вона любить оригінальні і веселі ігри, запропонуйте пограти з веселими монстриками. З «Абеткою монстрів» вчитися не страшно!," – розповідають організатори «Дитячої суботи».

Дошколярики й молодші школярі та школярки зможуть не тільки познайомитися з цікавими і смішними буквомонстрами, але й вигадати, створити і назвати власних! Це буде чудовий старт нового навчального року.



Переглядів: 2183
Поширень: 0