«Вінниця, Черкаси, Миколаїв, Кропивницький - Вам пощастило!» - обіцяють артисти Ансамблю Вірського у відеопрезентації  своєї оновленої концертної програми. Саме з нею вірчани нині вирушили у новий великий тур рідною Україною.

Всі найкращі, а головне - нові номери! – основа програми, яку вінничани побачать вже у середу, 11 жовтня, о 19.00 у Будинку офіцерів.

Вінниці випала удача однією з перших оцінити легендарне полотно Ансамблю Вірського і прем'єру танцю «Verbunk»!

Енергія, віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів різних країн змусили увесь світ аплодувати Ансамблю Вірського!

Гастролі у понад 80 країнах і абсолютні аншлаги у найпрестижніших залах світу!Серед шанувальників –  королівські персони і легендарні митці, від королеви Єлизавети ІІ і Фіделя Кастро до Сальвадора Далі і Сержа Лифаря! Вже 80-й сезон поспіль світ, стоячи, аплодує Ансамблю ім. Вірського!

Артисти Ансамблю ім. Вірського подолали силу земного тяжіння! Виконуючи архіскладні елементи, грандіозні трюки і віртуозні оберти, вони буквально злітають над сценою! Пристрасні й енергійні, веселі й харизматичні, повні життя і любові до Батьківщини, танцюристи кожен виступ перетворюють на вершину досконалості.

У середу Вінниця першою побачить легендарне полотно і прем'єру танцю Verbunk в оновленій програмі Ансамблю Вірського!

Розкішні костюми, грандіозні хореографічні картини, живий оркестр і 100 найкращих артистів на одній сцені, які щосекунди вражають найскладнішими трюками і нереальною, просто фантастичною танцювальною майстерністю – шквал овацій і захоплених вигуків «Браво!» Ансамбль ім. Вірського зриває одразу, як з’являється на сцені. Всюди і завжди!!!

У середу Вінниця першою побачить легендарне полотно і прем'єру танцю Verbunk в оновленій програмі Ансамблю Вірського!

Вражаючі хореографічні постановки, що стали легендами, нові цікаві номери і дві години абсолютного захвату від безмежної краси і величі українського танцю – новий феєричний концерт Ансамблю ім. Вірського у Вінниці глядачі запам’ятають надовго!

11 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів вас чекає унікальне танцювальне шоу на грані людських можливостей, а також запальна українська енергетика і колорит!

Останні квиточки на концерт Ансамблю Вірського у Вінниці можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

У середу Вінниця першою побачить легендарне полотно і прем'єру танцю Verbunk в оновленій програмі Ансамблю Вірського!



Переглядів: 2544
Поширень: 0