10 листопада у міському Палаці мистецтв пройшли 2 півфінальні гри танцювально-розважального конкурсу «Стартінейджер». Ідея змагань проста – мовою танцю вибороти перемогу на сцені. Та на практиці все набагато складніше: необхідно знайти активних учнів, поставити їм хореографію, навчити сценічної майстерності, пошити костюми та інше. І це в час, коли дітей практично не відірвати від смартфонів та інших гаджетів. Проте 6-ти школам вдалось «витягтнути» дітей з віртуального світу і зробити з них справжніх артистів. Це комунальні навчальні заклади №10, 12, 16, 18, 26 та 35.

З кожним роком напруга на сцені зростає. Колись абсолютно любительський конкурс перетворився на майже професійні змагання, хоча деякі з дітей виходять на сцену вперше. До вищеперерахованих кроків підготовки додається створення зачісок, сценічного гриму, декорацій. Учні на сцені перевтілюються не тільки у танцюристів, а й у акторів і талановитих імпровізаторів. Усе це оцінюють професійні хореографи та шоу-мени.

В "Зорі" пройшли два півфінали танцювального конкурсу "Стартінейджер"

Організатори конкурсу – Вінницький Палац мистецтв, департамент освіти міської ради та департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації – приємно вражені цьогорічним рівнем підготовки команд та їхньою жагою до перемоги.

В "Зорі" пройшли два півфінали танцювального конкурсу "Стартінейджер"

У півфіналі між школами було розіграно 4 конкурси: 2 домашніх і 2 імпровізаційних. Вони встигли продемонструвати не тільки свої таланти і серйозну підготовку, а ще й сильний командний дух. Помітно, що кожен учасник викладався на повну задля того, щоб його навчальний заклад отримав місце у фіналі. Це можна сказати і про тих, хто готував колективи до змагань. Організатори висловлюють їм та батькам учасників велику подяку за максимальну допомогу і підтримку своїх дітей та учнів у цьому конкурсі.

В "Зорі" пройшли два півфінали танцювального конкурсу "Стартінейджер"

Яскраві фото з півфіналів ви можете переглянути на сайті міського Палацу мистецтв – zoria.vmr.gov.ua.

В "Зорі" пройшли два півфінали танцювального конкурсу "Стартінейджер"

Фінал «Стартінейджеру» на призи міського голови відбудеться 13-го грудня. Організатори запрошують усіх на це яскраве дійство насолодитись чудовими виступами та підтримати своїх друзів!



Переглядів: 3058
Поширень: 0