«100 фільмів за 100 хвилин» — фестиваль однохвилинного кіно. Це повноцінні фільми, кожен з яких розповідає окрему історію. Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 60 секунд. За п’ять років існування фестивалю, до нього долучилося майже 50 тисяч глядачів по всій Україні.

 100 думок, 100 режисерів, 100 героїв, десятки країн, безліч емоцій, різнобарвність жанрів та стилів, вся палітра почуттів — те, що чекає на глядача. Сто зав’язок, сто фіналів, мінімум сто головних героїв, і всього один квиток! 

Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети можна буде переглянути у «Родині» Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети можна буде переглянути у «Родині»

Фільми фестивалю, який у цьому році проходить з кумедним підзаголовком «Фестиваль Синдрому Розсіяної Уваги», дивіться у оновленому кінотеатрі «Родина» з 23 по 29 листопада. Початок сеансів о 19.40. Детальна програма за посиланням: 100films.kisff.org

Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети можна буде переглянути у «Родині»

Ось як описують цю подію самі організатори: «Як тільки ти відкрив цю вкладинку, хтось лайкнув твоє фото. А на кухні сирники. А на вулиці веселка. А треба запостити веселку. А Бійонсі постриглася. А кіт у відео розкладає пасьянс. А дешеві квитки на квітень. А зробити біометричний. А собачки в притулку. А рюкзаки на сейлі. А в айфоні Інстаграм. А в салоні манікюр. А яка корисна стаття. А Том Йорк в молодості. А скоро 30. А записатись в качалку. А підписати петицію. А скачати Телеграм. А яка корисна лекція. А треба і собі читати лекції. А хто я з героїв «Гри Престолів»? А який я сорт винограду? А в мами скоро День народження. А хтось лайкнув веселку. А час лягати спати… Якщо все це з вами відбувається, «100 фільмів за 100 хвилин 2017» – ваше кіно!».



Переглядів: 2178
Поширень: 0