Вже третій рік поспіль перший день Нового року вінничани будуть зустрічати у компанії Сергія Притули та «ВАР’ЯТИ-ШОУ»!

Для улюблених гумористів вже традиція - 1 січня давати концерти саме у Вінниці! І вінничани цю традицію радо підтримують!

Квиток на концерт «ВАР’ЯТИ-ШОУ» 1 січня – це дійсно найкращий подарунокяк для рідних, друзів та колег, так і для себе, коханого.

Адже немає нічого кращого, ніж після святкової ночі розпочати Новий рік із радістю, позитивом та двома незабутніми годинами суцільного сміху.

У перший день 2018-го року Вінницю чекають одразу два концерти Сергія Притули та «ВАР’ЯТИ-ШОУ»!

Окрім запланованого на 20.00 вечірнього концерту, о 17.00 «ВАР’ЯТИ» дадуть додатковий виступ у Вінницькому театрі імені Садовського.

- 1 січня прокинетеся, з'їсте найсмачнішу олів'єшечку і гайда до нас на концерт! – запрошують гумористи.

Вінничанам вони презентують свою нову святкову програму з найсвіжішими жартами, іскрометними мініатюрами, блискучими монологами, веселими піснями і традиційним гумористичним баттлом між Притулою і Владзьо.

- Буде дві години безперервного мегавеселого настрою, шалена енергетика і суцільний позитив! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Сьогодні «ВАР’ЯТИ-ШОУ» - це найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни!

За 7 років існування хлопці дали концерти майже увсіх містах та містечках України. Більш того, вже стало доброю традицією в одному місті давати по декілька концертів за приїзд. І кожного разу «ВАР’ЯТИ» видають нову 2-годинну програму, жодного разу не повторюючись!

Всі історії для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя.  

- Я не придумую для глядачів штучні жарти. На сцені я такий самий хлоп, як людина в залі. І тоді у принципі стирається межа «актор-глядач», – говорить очільник «ВАР’ЯТИ-ШОУ» Сергій Притула. – Коли глядач бачить, що перед нею на сцені стоїть людина, яка має так само сімейні клопоти, десь облажалася в стосунках чи в розмовах з чиновником, це викликає зовсім іншу реакцію. Зникає субординація. Глядач це дуже любить!

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» їдуть у Вінницю: «1 січня прокинетеся, з'їсте найсмачнішу олів'єшечку і гайда до нас на концерт!»

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас.

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» по-справжньому можна назвати народним! Протягом двох годин артисти блискуче тримають зал, не даючи, ані на мить розслабитись. І на їхні концерти глядачі приходять цілими родинами!  

- В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт, – говорить Сергій Притула.

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» їдуть у Вінницю: «1 січня прокинетеся, з'їсте найсмачнішу олів'єшечку і гайда до нас на концерт!»

Порадуйте своїх близьких найкращим новорічним подарунком і в жодному разі не забудьте про себе!

1 січня о 17.00 та 20.00 у театрі імені Садовського Сергій Притула і «ВАР’ЯТИ-ШОУ» будуть чекати всю Вінницю!

Квитки на концерти «ВАР’ЯТИ-ШОУ» купуйте на сайті http://bilet.vn.ua,  у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» і за телефонами безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» їдуть у Вінницю: «1 січня прокинетеся, з'їсте найсмачнішу олів'єшечку і гайда до нас на концерт!»



Переглядів: 3974
Поширень: 0