30 грудня 2017 року та 4 січня 2018 року, біля головної ялинки міста у Вінницькому Центральному парку відбудуться відбіркові тури караоке-шоу «Зірка на ялинці». Незабутні емоції та цінні призи від партнерів свята чекають на вінничан, які наважаться вийти на велику новорічну сцену та заспівати! Фіналісти конкурсу матимуть змогу заспівати на одній сцені із Ольгою Цибульською та гуртом «Gipsy Voice», де і позмагаються за головний приз - планшет!

На всіх учасників супер-шоу чекає чимало сюрпризів, а головне – кожен караоке-співак матиме змогу зібрані власним талантом під час відбіркових турів кошти передати у Благодійний фонд для дітей позбавлених батьківського піклування та дітей сиріт.

Тож, стань «зіркою» Вінницької ялинки! Учасником може стати кожен бажаючий! Вікових обмежень немає, а цінні призи вже чекають на своїх володарів! Завітайте 30 грудня і 4 січня на свято головної ялинки міста та отримайте шанс виступати у фіналі шоу, 14 січня, на урочистому закритті великої Вінницької ялинки. Заспівайте і станьте зіркою нашого міста!

Караоке-шоу «Зірка на ялинці»: виступити на святковій новорічній сцені може кожен



Переглядів: 2223
Поширень: 0