Впродовж першого тижня нового року у місті продовжаться традиційні новорічно-різдвяні заходи. Від перших вітань з Новим роком біля Головної ялинки міста і до святкування Різдва Христового з дідухами та колядками від кращих фольклорних колективів міста і області – все це вмістить перший тиждень Нового 2018 року.

Біля ялинки у Центральному парку новорічні дискотеки триватимуть у перші три дні нового року: 1 січня з другої до п’ятої години ранку, а також з 1 по 3 січня з 19.00 до 22.00. Також 2 січня о 15:00 біля ялинки відбудеться Новорічне свято для дітей «Новий рік ти казковий чарівник», а о 18:00 – Святкова програма від «Академії національних традицій». 3 січня о 17:00 на сцені буде проект «Новорічне рандеву». 4 січня о 18:00 – Святкова дитяча концертна програма «Різдвяні передзвони», 5 січня о 19:00 – Концертна програма «Колядують зорі на Різдво Христове».

Вже 4 січня о 19.00 всіх, хто хоче стати співочою зіркою Вінниці запрошуємо на сцену біля головної ялинки міста на другий відбірковий тур караоке-шоу «Зірка на ялинці». Переможцем може стати кожен!

Як Вінниця святкуватиме перший тиждень Нового року

А 7 січня на Європейській площі буде презентовано великий Новорічний дідух, а у холі міської ради буде представлена виставка дідухів «На щастя, на добробут, на врожай». Нагадаємо, що цьогоріч, святкуючи 26-ту річницю Дня Незалежності України, всі райони Вінницької області презентували та залишили в подарунок місту дідухи. Супроводжувати презентацію великого Новорічного дідуха буде спів фольклорних колективів, таких як фольклорний гурт «Дармограй», звучатимуть колядки, щедрівки, та побажання гарного врожаю неньці Україні.

Біля ялинки о 19.00 7 січня відбудеться Фестиваль «Різдвяні зустрічі» та парад зіркових пародій. Це вже втретє святкування Різдва Христового у Вінниці супроводжує фестиваль «Різдвяні зустрічі». На відміну від двох попередніх років, цьогоріч на святкову сцену вийдуть не лише кращі солісти та колективи міста а й відомі пародисти. На вінничан чекають виступи Вєрки Сердючки, Алли Борисівни Пугачової, Ольги Полякової та інших.  Спеціальним гостем буде артист-пародист Дмитро Черніка м. Київ.

Як Вінниця святкуватиме перший тиждень Нового року

Світлих та радісних свят, вінничани!



Переглядів: 5254
Поширень: 0